Palmgren-konservatorion kesäorkesteri

Palmgren Ensemblen nuoret muusikot tuovat musiikkia kaupunkiin

Kesällä 2018 toimintansa aloittanut Palmgren Ensemble tarjoaa nuorille musiikin ammattilaisille unelmien kesätyön nyt jo toistamiseen. Samalla yhtye tuo musiikkia kaupunkilaisten iloksi konserttilavoille, erilaisiin tapahtumiin ja yksityistilaisuuksiin.

 

 

Orkesteri koostuu neljästätoista nuoresta lahjakkuudesta. Taiteellinen johtaja ja kapellimestari on niin ikään nuorta osaamista edustava Robert Ruohola, joka opiskelee Sibelius-Akatemiassa säveltämistä ja orkesterinjohtoa Panula-Akatemiassa. Laulajana säteilee monipuolinen muusikko Piritta Järvinen, joka soittaa yhtyeessä myös selloa. Ensemblen täyteläinen sointi ja mukaansatempaava svengi syntyy jousikvintetin, jazzyhtyeen ja vaskisektion saumattoman yhteissoiton tuloksena. Kaikkia jäseniä yhdistää ennen kaikkea innostus, ammattimainen ote ja rakkaus musiikkia kohtaan.

Yhtye on saanut lämpimän vastaanoton yleisön keskuudessa, ja heinäkuun ajan musiikki soi ympäri kaupunkia muun muassa Pori Jazzin ilmaisalueen jazzpuiston Konserttiteltta Poriljongissa, konservatorion Palmgren-salissa, Pelle Hermannin puistossa, Kauppakeskus Puuvillassa ja nyt ensimmäistä kertaa myös Porin Raatihuoneen tornissa.

 

Tulevia tapahtumia:

to 4.7. klo 19        Voiton juhlaa! / Orkesterikonsertti / Palmgren-sali
ke 10.7. klo 16      Tuu Chillaa Puuvillaa / Orkesterikonsertti / Kauppakeskus Puuvilla
ma 15.7. klo 13.50 Pori Jazz Kids / Kirjurinluoto - Pori Jazzin ilmaisalueen konserttiteltta Poriljonki
ke 17.7. klo 13 Pikkukarhujen konsertti / Pelle Hermannin puisto
to 18.7. klo 17       Elokuvamusiikkia Mordorista Poriin / Orkesterikonsertti / Palmgren-sali

ti 9.7. - pe 12.7. klo 20     Raatihuoneen tornin iltasoitto / Porin Raatihuone

Seuraa Palmgren Ensemblen tapahtumia facebookissa ja instagramissa.