Etusivu > Sosiaali ja terveys > Sosiaali- ja perhepalvelut > Palvelukartta Pepe > Iloa ja tekemistä arkeen

Iloa ja tekemistä arkeen

Jokainen lapsi kaipaa yhteistä aikaa turvallisen aikuisen seurassa. Yleensä lapset nauttivat yhteisistä hetkistä ihan tavallisten askareiden parissa, kuten kokatessa tai haravoidessa lehtiä. Lapsi tuntee silloin olonsa tärkeäksi ja arvokkaaksi, kun saa auttaa vanhempaa. Vinkkejä lasten kanssa rauhoittumiseen ja aitoon läsnäoloon saat Kasvatus- ja perheneuvontaliiton facebook-sivuilta.

Joskus on silti mukava myös harrastaa lasten kanssa tai käydä vaikka lasten musiikkitapahtumassa. Olemme keränneet tälle sivustolle useita vaihtoehtoja, joita voit käyttää apuna yhteisen tekemisen tai harrastuksen löytämiselle. Lisäksi Mannerheimin Lastensuojeluliiton sivuilta löytyy vinkkejä leikkeihin.

Mietitkö, missä sijaitsee kivoja leikkipuistoja tai nähtävyyksiä? Kurkkaa linkki. Sieltä löytyvät kaikki Porissa sijaitsevat leikkipuistot, ulkoilureitit ja paljon muuta. Tai kaipaatko apua syntymäpäiväjuhlien järjestämisessä? Vinkkejä lastenjuhlien järjestämiseen saat eri yhdistysten sivuilta ja koulujen sivuilta. Katso esimerkiksi Satakunnan Museon nettisivut.

Linkkejä