Etusivu > Sosiaali ja terveys > Vanhuspalvelut > Kotona asumista tukevat palvelut > Liikkumisessa avustaminen

Liikkumisessa avustaminen

Linja-auton alennusliput

Ks. Porin Linjat

Veteraaniliput

Porilaiset veteraanit ja miinanraivaajat ovat oikeutettuja ilmaisiin matkoihin Satakunnan seutulippualueella. Matkoihin tarvittavan kortin voi lunastaa Matkahuollon lippumyymälästä. Kortilla saa ilmaisen matkan myös Porn Linjojen reitillä. Lunastuksen yhteydessä on todistettava henkilöllisyys ja esitettävä veteraanitunnus tai muu korttiin oikeuttava asiakirja.

Porin Linjat Oy:
Yrjönkatu 6B Palvelukeskus Porina
Puh. 02-621 2933
Fax. 02-634 9981 09:00 – 12:30
13:00 – 16:30

Kuljetuspalvelu

Kuljetus- ja saattopalveluja järjestetään vaikeavammaiselle henkilölle, jolla on erityisiä vaikeuksia liikkumisessa ja joka ei vammansa tai sairautensa vuoksi voi käyttää julkisia kulkuvälineitä ilman kohtuuttoman suuria vaikeuksia. Kuljetuspalvelua myönnetään taksilla tai invataksilla suoritettuihin matkoihin, ei kuitenkaan omalla autolla suoritettaviin matkoihin.
Tiedustelut: Vammaispalvelut

Sosiaalihuoltolain mukainen kuljetuspalvelu

Vammaisille ja sairaille henkilöille voidaan myöntää kuljetuspalvelua sosiaalihuoltolain mukaisena Porin alueella tuloharkinnan mukaan. Tukea myönnetään sellaisille vammaisille ja sairaille henkilöille, jotka eivät ole vammaispalvelulain mukaisia vaikeavammaisia, mutta jotka eivät voi käyttää julkisia kulkuneuvoja (esim. linja-autot eivät kulje tai jostakin muusta erityisestä syystä).

Tiedustelut: Vammaispalvelut