Etusivu > Pori-info > Tietoa sivustosta

Tietoa sivustosta

Tietoa Porin kaupungin internet-sivuista

Porin kaupungin internet-sivusto sijaitsee osoitteessa www.pori.fi. Yhteystiedot -sivun kautta pääsee jokaisen kaupungin hallintokunnan, viraston ja liikelaitoksen omille nettisivuille.

Sivujen rakenne on suunniteltu mahdollisimman selkeäksi ja yksinkertaiseksi. Sivukartta näyttää sivuston rakenteen ja tarjoaa yleiskuvan sen tärkeimmistä osista. Haku-ominaisuuden avulla käyttäjä voi hakusanalla tai -sanoilla etsiä tietoa sivuilta.

Internet-sivuston tarkoituksena on tarjota luotettavaa ja ajantasaista tietoa kaupungin toiminnasta. Sivuston palveluiden ja erityisesti palveluhakemiston tavoitteena on helpottaa asiointia kaupungin kanssa. Palvelut A-Ö -hakemisto löytyy jokaisen sivun alalaidasta.

Porin kaupungin internet-sivuston kehittämisen ja ideoinnin taustalla on internet-ryhmä, joka koostuu eri hallintokuntien asiantuntijoista. Pori.fi -verkkosivujen kokonaisuudesta vastaa viestintäpäällikkö Anna Kyhä-Mantere. Kaupungin hallintokunnat, virastot, laitokset ja yksiköt vastaavat itsenäisesti www-sivujensa sisällöstä. Sivujen teknisestä toimivuudesta vastaa pääsuunnittelija Kaija Laurila.

Palautetta voi lähettää suoraan yksiköille yhteisellä Palaute -lomakkeella. Yleistä palautetta www-sivuista voi lähettää samalla lomakkeella (Yleinen palaute).

Yleisiä kysymyksiä Porin kaupunkiin liittyvistä asioista voi kysyä Kysymystori -palvelussa.

Seudullinen tapahtumakalenteri toimii osoitteessa www.pori.fi/tapahtumakalenteri . Tapahtumakalenteriin on mahdollista ilmoittaa tapahtuma sivustolta löytyvällä ilmoituslomakkeella.Yhdistykset, urheiluseurat ja muut aktiiviset tapahtumien järjestäjät voivat saada oikeuden ylläpitää tapahtumatietojaan kalenterissa. Tunnukset tapahtumakalenteriin voi pyytää osoitteesta info@maisa.fi.

Porin kaupunki ei vastaa ulkopuolisten palveluntarjoajien palvelujen sisällöstä, saatavuudesta, tietojen oikeellisuudesta taikka omistus- tai tekijänoikeuksista. Porin kaupungin sivuille saa tehdä linkityksiä noudattaen tekijänsuojaoikeuksia ja hyvää tapaa.

Porin kaupungilla ja sen yksiköillä on tekijänoikeus kaikkeen sivuille tehtyyn ja tuotettuun materiaaliin (teksti, asiasisältö, kuvat). Sivujen sisältöä ei saa käyttää eikä lainata muussa yhteydessä ilman lupaa ja mainintaa lähteestä. Lisätietoja asiasta antaa kaupungin viestintä ja tietohallinto.

Lehdistötiedotteet ja uutiset ovat vapaita julkaistavaksi. Uutisissa on mainittava lähde (Porin kaupunki) ja tekijän nimi, jos se on tiedossa. Uutisia julkaistaessa on otettava kuitenkin huomioon tekijänoikeuslaissa mainitut asiat.

Porin kaupungin käyttämä julkaisujärjestelmä tukee yleisimpiä selaimia.

Kaupungin sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@pori.fi.

Kuvia vanhoista Porin kaupungin nettisivuista.