Tietoja aulasta ja salista

Promenadisali

Promenadikeskus on Porin kaupungin keskustassa, pää- ja kävelykatu Yrjönkadun varrella sijaitseva kulttuuri- ja tapahtumakeskus. Se on valmistunut vuonna 1999 arkkitehtitoimisto Küttner Oy:n  suunnittelemana. Rakennus sisältää muun muassa konsertti- ja kokouskäyttöön soveltuvan monitoimisalin (Promenadisalin), joka on mitoitettu noin 700 hengelle, sekä viisi elokuvateatterisalia.

Promenadisali soveltuu erinomaisesti erilaisiin kokouksiin ja muihin tilaisuuksiin. Katsomo on loivasti nouseva kolmea ensimmäistä penkkiriviä lukuunottamatta. Rivistä 4 taaksepäin istuinten selkänojissa on esiin vedettävät pöytätasot.

  • Yhteensä 676 istumapaikkaa: permanto 272 paikkaa ja parvet 404 paikkaa
  • Pyörätuolipaikat: oikea yläparvi 3 paikkaa ja vasen yläparvi 3 paikkaa (sisältyvät kokonaispaikkamäärään).
  • Induktiosilmukkapaikat: 
  • Näyttämön koko 145 m²
  • Korkealuokkainen akustiikka

Viihtyisää aulatilaa on mahdollisuus hyödyntää esimerkiksi coctail-tilaisuuksiin, yritysjuhliin, konserttien väliaikatarjoiluihin sekä pienimuotoisiin messutapahtumiin. Aulatiloissa voi järjestää n. 1 000 hengen tilaisuuksia. 

Promenadikeskuksen katutasossa sijaitsee kahvila Cafe Promenadi sekä baari/ravintola Havanna. Cafe Promenadi hoitaa tarjoilut tilaisuuksiin aina asiakkaan toiveiden mukaisesti ja käytettävissänne on kahvilan lisäksi myös aulatilat. 

Vaatesäilytyksestä vastaa Porin Narukerä Oy. Vaatesäilytys mitoitetaan aina etukäteen vahvistetun hlömäärän mukaan, ja sen hinta on 2 €/hlö.

 

Promenadikeskus aula