Oheispalvelut

Promenadikeskus on Porin kaupungin keskustassa, pää- ja kävelykatu Yrjönkadun varrella sijaitseva kulttuuri- ja tapahtumakeskus. Se on valmistunut vuonna 1999 arkkitehtitoimisto Küttner Oy:n  suunnittelemana. Rakennus sisältää muun muassa konsertti- ja kokouskäyttöön soveltuvan monitoimisalin (Promenadisalin), joka on mitoitettu noin 700 hengelle, sekä viisi elokuvateatterisalia.

Promenadisali soveltuu erinomaisesti erilaisiin estraditaiteen tilaisuuksiin, kokouksiin ja konferensseihin.

  • Yhteensä 676 istumapaikkaa: permanto 272 paikkaa ja parvet 404 paikkaa
  • Pyörätuolipaikat: oikea yläparvi 3 paikkaa ja vasen yläparvi 3 paikkaa (sisältyvät kokonaispaikkamäärään). Pyörätuolilaisten saattajat veloituksetta näytöksiin.
  • Näyttämön koko 145 m²
  • Korkealuokkainen akustiikka

Viihtyisää aulatilaa on mahdollisuus hyödyntää esimerkiksi coctail-tilaisuuksiin, yritysjuhliin, konserttien väliaikatarjoiluihin sekä pienimuotoisiin messutapahtumiin. Aulatiloissa voi järjestää n. 1 000 hengen tilaisuuksia. 

Promenadikeskuksen katutasossa sijaitsee kahvila Cafe Promenadi sekä baari/ravintola Havanna. Cafe Promenadi hoitaa tarjoilut tilaisuuksiin aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. 

Myös muut oheispalvelut (esim. somistukset, lisätekniikka, tarjoilut ym) hoituvat kätevästi kauttamme, ota rohkeasti yhteyttä!

Finnkinon hallinnoimat 5 elokuvateatterisalia vetävät yhteensä noin 670 henkeä. Suurin yksittäinen sali on Promenadi 1, jossa on 244 asiakaspaikkaa sekä 79 neliömetrin suuruinen laajakangas.
Kaikki salit on varustettu Dolby Digital- ja digitaalisella SSDS-tekniikalla.


 

Promenadikeskus aula