Rakkaudesta lajiin

Toimija, tunnusta porilaisuutesi!

Pori haluaa antaa taas palan itsestään, kun yhdistyksille, järjestöille, seuroille ja muille eri toimijoille tarjotaan mahdollisuus käyttää Porin brändissä esiintyvää karhua. Leiman muodossa karhu tarjoaa kivan lisän esimerkiksi seuran vaatteissa. 

Karhun käyttömahdollisuutta on kysytty usein, mutta se on haluttu pitää kaupungin palveluista viestimiseen ja markkinointiin. Nyt on mahdollisuus saada tietynlainen leima käyttöön. 

Leimassa on sydänkarhu ja sitä kiertää alta valitsemasi teksti:

  • Rakkaudesta lajiin
  • Rakkaudesta taiteeseen
  • Rakkaudesta hyvinvointiin 
Rakkaudesta lajiin -leima


Leiman on ajateltu palvelevan mahdollisimman laajasti eri alojen toimijoita kolmella eri tekstivaihtoehdolla. Jos koet, että mikään teksteistä ei sovi edustamallesi taholle, voit hakulomakkeella ehdottaa myös muuta tekstiä. 

Miten saan leiman käyttöön?

Karhun käyttöön saaminen ja kumppaniksi ryhtyminen on eri tahoille maksutonta. Jotta leiman saa käyttöön, pitää täyttää lyhyt lomake osoitteessa www.lyyti.in/kumppanuusohjelma20. Kun hakemus on käsitelty, lähetetään hakeneelle taholla vahvistusviesti, toivottu leima sekä viestintäohje. Toimijoille annettua leimaa saa vapaasti käyttää hyvän tavan mukaisesti. 

Pori Sans -fontti on avattu myös toimijoiden käyttöön. Fontin kaupallinen käyttö edellyttää kuitenkin lupaa. Lisätietoja fontista www.pori.fi/brandi 

Porin kaupungilla on käytössä myös yritysten kumppanuusohjelma, jossa yritykset saavat Rakkaudella Porista -leiman. Lisätietoja yritysten kumppanuusohjelmasta löytyy Visit Porin verkkosivuilta.  
 

Ota yhteyttä:

Marika Virtanen
Viestintä- ja markkinointisuunnittelija
Elinvoima- ja ympäristötoimiala
Matkailu- ja markkinointiyksikkö / VisitPori
Yrjönkatu 13 28100 Pori