Terveisiä tuhansien vuosien takaa_luentosarja satakunnan museossa
Satakunnan Museon ja Porin kesäyliopiston kevään luentosarjassa esitellään uusimpia Satakuntaa koskevia arkeologisia tutkimuksia.
404 ruutua_nayttely
Satakunnan Museossa järjestetään kulttuurintäyteistä ohjelmaa iltapäivisin kerran kuukaudessa. Iltapäivän aikana tutustutaan museon näyttelyihin ja yhteiseen kulttuuriperintöömme. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki päiväsaikaan mukaan ehtivät.
Maailmaa kartoittamassa_nayttely_luontotalo_arkki
Satakunnan Museon kevät-kesän ohjelmaan voi tutustua jo nyt nettiesitteessä.
Maalaus G.T. Chiewitzista. R.W. R. W. Ekman.
Turun ja Porin lääninarkkitehti Georg Theodor Chiewitz (1815 – 1862) ei ehtinyt koskaan nähdä suunnittelemansa Aittaluodon kruununmakasiinin valmistumista. Arkkitehdin laajasta tuotannosta kertova näyttely Chie 200 sen sijaan on esillä kruununmakasiinissa eli nykyisessä Rosenlew-museossa.
Tubettaja Anna Erika Satakunnan Museossa
Suosittu porilainen tubettaja Anna Erika vieraili lokakuussa Satakunnan Museossa.
Ilmakuva Porin Aarre -arkkitehtikilpailun alueelta
Porin kaupunki järjestää yleisen arkkitehtuurikilpailun Satakunnan museon ja Porin taidemuseon uusien kokoelmatilojen, Porin lastenkulttuurikeskuksen sekä monikäyttöisten ja yhteisöllisten kulttuuritoimintaa palvelevien tilojen suunnittelusta. Toiveena on toteuttaa Porin Aarre – tulevaisuuden tila keskelle historiallista ympäristöä ja kansallista kaupunkipuistoa.
Hyvän tiedottamisen tunnustus Satakunnan Museolle
Satakunnan Journalistit ry on palkinnut Satakunnan Museon hyvästä tiedottamisesta. Satakunnan Museo vastaanotti palkinnon, hyvän tiedottamisen hunajapurkin, keskiviikkona 29.8. Palkinnon perusteluissa kiiteltiin koko museon henkilökuntaa palvelualttiudesta ja museon kyvystä elää nykyajassa. Mutta kiitosta saivat myös esimerkiksi hyvin laaditut tiedotteet.
Elon merkkejä
Satakunnan Museoon voi nyt tutustua myös elämyksellisen pakohuonepelin avulla! Suosittu pelikonsepti Escape room yhdistää kiehtovasti fiktiivisen tarinan museon Elon merkkejä -perusnäyttelyyn hyödyntäen itse näyttelyä ja sen esineistöä.
Subscribe to feed