Satakunnan Museon Tonttunäyttely
Perjantaina 16.11.2018 avautui ovi tonttujen salaperäiseen maailmaan. Suosittu Tonttunäyttely saapui neljän vuoden tauon jälkeen Satakunnan Museoon.
Kohta alkaa Tonttunäyttely
Perjantaina 16. marraskuuta avautuvat taas ovet Satakunnan Museon Tonttunäyttelyn taianhohtoiseen maailmaan. Tonttunäyttelyn aikana on myös monenlaisia jouluisia tapahtumia.
Tubettaja Anna Erika Satakunnan Museossa
Suosittu porilainen tubettaja Anna Erika vieraili lokakuussa Satakunnan Museossa.
Porin konepajan valimon ruokala
Satakunnan Museon seniori-iltapäivissä tarjotaan kulttuurielämyksiä päiväsaikaan vapaana oleville, ei pelkästään senioreille. Noin kerran kuukaudessa pidettävän tapahtuman paikkana on tiistaina 20.11. vuorossa Rosenlew-museo.
Ilmakuva Porin Aarre -arkkitehtikilpailun alueelta
Porin kaupunki järjestää yleisen arkkitehtuurikilpailun Satakunnan museon ja Porin taidemuseon uusien kokoelmatilojen, Porin lastenkulttuurikeskuksen sekä monikäyttöisten ja yhteisöllisten kulttuuritoimintaa palvelevien tilojen suunnittelusta. Toiveena on toteuttaa Porin Aarre – tulevaisuuden tila keskelle historiallista ympäristöä ja kansallista kaupunkipuistoa.
Rosenlew-museo
Syksyn ensimmäisellä luennolla maanantaina 24.9. FT Oula Silvennoinen kertoo Serlachius-suvun miehistä, isä Göstasta ja poika R. Erikistä.
Keltainen heijastus
Luontotalo Arkissa tiistaina 11.9.2018 klo 11 avautuneen Suo, Karhu ja Railo - näyttelyn keskeisinä elementteinä ovat karhu, suon eläimistö, linnusto, kasvillisuus ja valo-olosuhteet.
Iskelmälaulaja Veikko Tuomi
Satakunnan Museon Elon merkkejä –perusnäyttelyssä esitellään useampia satakuntalaisia kulttuuripersoonia. Syksyn luentosarjassa perehdytään syvemmin heistä muutamaan, kuten Maila Talvioon ja Veikko Tuomeen. Viimeisellä luentokerralla tutustutaan myös tavallisiin porilaisiin ja satakuntalaisiin ihmisiin. Jos luento jää välistä tai haluat palata asiaan uudelleen, niin nyt se on mahdollista. Osa syksyn luennoista lähetetään suorana Youtubessa ja sen jälkeen ne ovat katsottavissa myös tallenteena noin vuoden ajan.
Subscribe to feed