Elon merkkejä
Satakunnan Museoon voi nyt tutustua myös elämyksellisen pakohuonepelin avulla! Suosittu pelikonsepti Escape room yhdistää kiehtovasti fiktiivisen tarinan museon Elon merkkejä -perusnäyttelyyn hyödyntäen itse näyttelyä ja sen esineistöä.
Karjaranta_Rauma Repolan pyöreä konttori
Tervetuloa Satakunnan Museon kävelykierrokselle tutustumaan Porin historiaan! Kesällä oppaan johdolla pääsee tutustumaan niin Karjarantaan, keskustaan kuin Porin kaupungintaloon eli Junneliuksen palatsiinkin.
Sensible 4 Oy:n robottiauto.
Rosenlew-museossa keskitytään 17.7.2018 tulevaisuuden liikenteeseen. Yleisö pääsee seuraamaan robottiautoa, ja sähköautoilla on kokoontumisajot. Esillä on myös tulevaisuuden auto 100 vuotta sitten: Erik ja Karin Rosenlewin v. 1920 hankkima Rolls-Royce Silver Ghost.
Korsmanin talossa voi nauttia kupillisen aitoa pannukaffeeta
Porin V kaupunginosassa voi tehdä tunnelmallisen aikamatkan porilaiskotiin vuonna 1951 vierailemalla Korsmanin talossa
Reposaaren Kappelinluoto
Adoptoi monumentti –toiminta on vapaaehtoistoimintaa, jonka tavoitteena on kannustaa kansalaisia oman lähiympäristönsä kulttuuriperintökohteiden hoitoon. Satakunnan Museon kautta on mahdollista adoptoida hoidettavaksi jokin kulttuurihistoriallisesti merkittävä kohde.
Elon merkkejä -näyttely
Satakunnan Museon uuteen Elon merkkejä -näyttelyyn pääsee tutustumaan kesällä myös opastetuilla kierroksilla.
Pyykinpesua Pesu-Maijalla
Rakennuskulttuuritalo Toivon pihapiirissä järjestetään non stop -kesätyöpajoja lapsille 21.6. - 26.7. tiistaisin ja torstaisin klo 11 – 14. Työpajoissa tutustutaan mm. perinteisiin kädentaitoihin, tehdään uusia tuotteita kierrättämällä ja valmistetaan vanhojen mallien mukaisia leluja ja käyttötavaroita.
Subscribe to feed