Kokous- ja juhlatilat Satakunnan Museossa

Tervetuloa juhlimaan tai pitämään kokouksia Satakunnan Museoon!
 

Neuvotteluhuone

Kokouskäyttöön soveltuvassa neuvottelutilassa on käytössä projektori ja tietokone sekä nettiyhteys. Tilaan mahtuu noin 30 henkilöä.

Kahvila

Museon kahvilaan mahtuu noin 30 henkilöä ja se sijaitsee neuvottelutilan vieressä, jolloin tiloja voi hyödyntää yhteisenä juhlatilana. Kahvilaa voi käyttää yksityistilaisuuksiin ainoastaan museon avoinnaoloaikojen ulkopuolella.
 

Taavi-lava

Taavi-lava sijaitsee Elon merkkejä -perusnäyttelyn alimmassa kerroksessa, näyttelytilan yhteydessä. Tilaan mahtuu noin 100 henkilöä. Tila soveltuu luentojen, konserttien ja monenlaisten muiden tilaisuuksien järjestämiseen. Varusteisiin kuuluu kiinteänä osana valkokangas ja AV-laitteet. Taavi-lavaa voi käyttää ainoastaan museon avoinnaoloaikojen ulkopuolella.

 

Kahvila-ravintola Museo

Satakunnan Museon Kahvila-ravintola Museo toimii museon lipunmyynnin tuntumassa ja sieltä on hienot näkymät Kokemäenjoelle ja Kirjurinluotoon. Kahvila on avoinna museon aukioloaikoina, mutta toimii myös tilausravintolana. Kahvila-ravintola Museosta voit tilata tarjoilun kokouksiin, juhliin ja monenlaisiin muihin tilaisuuksiin.

Tarjoiluvaihtoehdoista voi tiedustella keittiöpäällikkö Mikko Toivoselta, p. 040 5581 316.


 

Tiedustelut ja varaukset

Satakunnan Museo
Hallituskatu 11, 28100 Pori
Lipunmyynti p. (02) 621 1063


Tarjoilut
Kahvila-ravintola Museo
Mikko Toivonen, p. 040 5581 316