Satakunnan Museon ystävät ry

Satakunnan Museon ystävät ry on syksyllä 2012 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on tukea Satakunnan Museota ja samalla järjestää jäsenilleen mukavaa ja sivistävää toimintaa. Yhdistyksen toimintamuotoja ovat luennot, tutustumiset, retket ja muut tapahtumat.

Yhdistyksen aikomuksena on avustaa museota esim. julkaisujen tekemisessä, toimia näyttelyiden ja tapahtumien vapaaehtoisina työntekijöinä, erilaisten toimintojen arviointiryhmissä.
Yhdistyksen pääpaino on toiminnassa, ei hallinnoinnissa, joten toimimme modernisti sähköisin viestein.

Satakunnan Museon ystävät on joukko eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä, joita yhdistää kiinnostus museotoimintaan ja rakkaus Satakunnan Museoon. Yhdistyksen taustana on Satakunnan Museon Avara museo -hankkeen Avartajat-ryhmä, jossa tavalliset ihmiset saivat tutustua museoon sisältäpäin ja lopuksi he tekivät oman näyttelyn Karin kasettimankka – ja muita tavaroita (tarinoita). Lopulta päätettiin perustaa Satakunnan Museon ystävät ry, koska yhdessä toimiminen ja historian sekä kulttuurin harrastaminen oli niin mukavaa.

Tule sinäkin mukaamme tukemaan ja tutustumaan Satakunnan Museoon!
Yhdistyksen liittymismaksu on 10 € ja vuoden jäsenmaksu 10 €.
 

Lisätietoa yhdistyksestä:

Puheenjohtaja Pälvi Lehtonen, plehtonen18(at)gmail.com
Sihteeri Carita Tulkki, carita.tulkki(at)pori.fi, p. 044 701 1054

Yhdistyksen sähköpostiosoite:
satakunnanmuseon.ystavat(at)gmail.com

Yhdistyksen postiosoite:
Satakunnan Museon ystävät
c/o Satakunnan Museo
Hallituskatu 11
28100 Pori

Satakunnan Museon ystävien jäseneksi voi liittyä täyttämällä sähköisen lomakkeen tästä linkistä.

Satakunnan Museon eri toimipisteistä löytyy lomakkeesta myös paperinen versio, jonka voi täyttää ja jättää Satakunnan Museon lipunmyyntiin (Hallituskatu 11) tai antaa puheenjohtajalle tai jäsensihteerille tai lähettää Satakunnan Museon ystävien postiosoitteeseen.

Yhdistys on myös Facebookissa ja Instagramissa:
Yhdistys löytyy nykyisin myös sosiaalisesta mediasta, joten käy tykkäämässä sivuja ja saat sitäkin kautta tietoa ystävien toiminnasta ja tapahtumista. Ja voit tietysti itsekin kommentoida tilaisuuksia ja lähettää sivuille vaikkapa kuvia.

Facebookissa nimellä Satakunnan Museon ystävät ry
Instagramissa nimellä satakunnanmuseonystavat