Escape Room

Tule pelaamaan pakohuonepeliä museoon! Satakunnan Museossa ja Rosenlew-museossa on kummassakin omat pakohuonepelinsä, Satakunnan Museon peli soveltuu lapsillle, nuorille sekä lapsiperheille ja sitä voi pelata museon aukioloaikoina. Rosenlew-museon peli sopii myös kokeneemmille pelaajille eikä sitä suositella heikkohermoisille.

Escape Room Rosenlew-museossa

Museonvartija kadoksissa - Rosenlew-museon pakohuonepeli

Rosenlew-museossa on jo pidemmän aikaa kärsitty erilaisista sähkövioista. Henkilökunta on kuullut myös outoja ääniä, joista suurin osa tuntuu kuuluvan kellarista ja pommisuojasta. Viime yönä museon varashälytin laukesi, mutta murron merkkejä ei näkynyt. Museota tarkistamaan lähtenyt vartija on kuitenkin nyt kadonnut.

Rosenlew-museon Museon vartija kadoksissa -pakohuonepelissä osallistujat pääsevät paikkaan, johon museokävijöitä ei normaalisti päästetä: talon alla sijaitsevaan väestönsuojaan. Ratkottavaa riittää niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin pelaajille.  

Pakohuone on aina varattava etukäteen soittamalla Rosenlew-museoon, p. 02 621 1866.

Ryhmäkoko: enimmillään 8 henkilöä

Ikäsuositus: aikuisille ja yli 12-vuotialle

Pelin kesto: noin 90 minuuttia.

Peliajat ja hinnat:  

Ma–su klo 11–17  120 €/ryhmä

Ti–su klo 17–19  150 €/ryhmä.

 

Salaperäinen hirvi Satakunnan Museon Elon merkkejä -näyttelyssä

Professori Hirvenpään aikakone – uusi pakohuonepeli Satakunnan Museossa

Kvanttifysiikan professori Henrik Hirvenpää on keksinyt aikakoneen, jonka avulla hän aikoo matkustaa menneisyyteen ja muuttaa Porin historiaa itselleen suotuisammaksi. Käynnistääkseen aikakoneen hän tarvitsee yksityiskohtaisia tietoja kaupungin historiasta, sillä häntä ei päästetä enää museoon. Historiansuojelijat ovat myös kuulleet professorin hankkeesta ja haluavat säilyttää Porin historian ennallaan. He tekevät kaikkensa, ettei professori saa aikakonettaan käyntiin!

Tule pelaamaan jännittävää pakohuonepeliä Satakunnan Museoon ja kokeile, onnistutko pelastamaan Porin. Vai liitytkö sittenkin professori Hirvenpään joukkoihin?

Peliajat ja hinta: museon aukioloaikoina sisäänpääsymaksun hinnalla + 5 €/ peli.  

Ryhmäkoko: Peliä voi pelata yksin tai 2-6 hengen porukalla.  

Ikäsuositus: Ala- ja yläkouluikäiset lapset ja nuoret, lapsiperheet.