Lasten ja nuorten työpajat ja toimintapäivät


Satakunnan Museo, Rosenlew-museo, Luontotalo Arkki ja Rakennuskulttuuritalo Toivo järjestävät kevään ja kesän aikana lasten ja nuorten työpajoja sekä toimintapäiviä. 

Työpajoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, ja pajapäivinä on toimintaa taukoamatta niin, että mukaan voi tulla milloin tahansa päivän aikana, ellei toisin mainita. Työpajat on tarkoitettu lähinnä kouluikäisille, mutta pienemmätkin lapset voivat osallistua toimintaan aikuisen avustuksella. Ja olipa lapsi tai nuori minkä ikäinen tahansa, aikuiset ovat aina tervetulleita mukaan. 

Lapset näyttelyiden ilmaiskävijöitä!

Satakunnan Museon, Rosenlew-museon ja Luontotalo Arkin työpajoissa on usein pieni materiaalimaksu, mutta sisäänpääsy näyttelyihin on monille ilmainen! Kaikki alle 7-vuotiaat lapset pääsevät aina sisään ilmaiseksi. Porilaiset 7.-9. luokkalaiset nuoret pääsevät näyttelyihin ilmaiseksi näyttäessään nuorisopassia. Lisäksi kaikki alle 17-vuotiaat pääsevät museoihin maksutta arkipyhisin ja viikonloppuisin. Ja mikä parasta, Rakennuskulttuuritalo Toivoon on aina vapaa pääsy! 

Talviloman toimintaa
Tiistaista sunnuntaihin 23.-28.2. museoiden aukioloaikoina
Satakunnan Museon, Rosenlew-museon ja Luontotalo Arkin lasten ja nuorten talviloman toiminnasta tiedotetaan lähempänä ajankohtaa. 

Lasten rakennuspaja
Lauantai 22.5. klo 11-15 Rakennuskulttuuritalo Toivon piha (Varvinkatu 19)

Valtakunnallisen museoviikon jo perinteeksi muodostunut rakennuspaja järjestetään keväisessä Toivon pihassa. Luvassa on minimajojen ja –mökkien nikkarointia. Materiaalit, työvälineet ja pientä välipalaa löytyy maksutta paikanpäältä, mutta mukaan voi ottaa myös omat, hyvin merkityt työkalut. Huom! Muista myös kunnon työvaatteet! Alle 7-vuotiaille timpureille huoltaja mukaan. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä MLL:n Porin paikallisyhdistyksen kanssa. Paja on maksuton.

Lasten juhannuspaja
Torstai 24.6. klo 11-14 Rakennuskulttuuritalo Toivon piha (Varvinkatu 19)
Tule nauttimaan keskikesän juhlasta lasten juhannuspajaan! Tehdään yhdessä saunavihtoja ja koristellaan Toivon pihan kaunistukseksi juhannussalko. Pajassa on mehu- ja piparitarjoilu. Paja on maksuton.

Lasten kesäpajat 
Tiistaisin ja torstaisin 29.6.-29.7. klo 11-14 Rakennuskulttuuritalo Toivon pihapiiri (Varvinkatu 19)
Rakennuskulttuuritalo Toivon nonstop kesäpajat järjestetään tiistaisin ja torstaisin Toivon pihapiirissä klo 11-14. Osa pajoista on maksuttomia, osassa materiaalimaksu 5 €.

Tarkemmat tiedot lähempänä ajankohtaa.