Lasten ja nuorten työpajat ja toimintapäivät

Satakunnan Museo, Rosenlew-museo, Luontotalo Arkki ja Rakennuskulttuuritalo Toivo 

Lasten kesätyöpajat 24.6.-29.7.2021

Rakennuskulttuuritalo Toivon pihapiiriissä ja Korsmanin talossa järjestetään kesä-heinäkuussa lapsille non stop –työpajoja tiistaisin ja torstaisin. Osa pajoista on maksuttomia, osassa tarvikemaksu 5 €.
Lue lisää

Syyslomalla tekemistä 19.-31.10.2021

Museot järjestävät omatoimista touhua Suomen koulujen syyslomien aikana, näin Satakunnassa asuvat sekä muualtakin Suomesta isovanhempien luokse saapuvat lapset pääsevät nauttimaan monipuolisesta museotarjonnasta. 

Tonttupäivänä ihan tonttumaista menoa!

Lauantaina 4.12. klo 11-18 Satakunnan Museo
Ihana tonttujoukko on jälleen vallannut Satakunnan Museo. Lauantaina voi viettää vaikka koko päivän museossa ja jouluisessa tunnelmassa. Tarkemmasta ohjelmasta tiedotetaan lähempänä ajankohtaa.

Joulun koriste- ja lahjapaja

Sunnuntaina 12.12. klo 11-15 Toivon vertas ja piharivi
Toivossa saa myös nauttia ihanasta joulutunnelmasta. Punaisessa piharivissä valmistetaan perinteisiä joulukoristeita muun muassa paperista, pahvista, kiiltokuvista, oljista ja puuhelmistä. Toivon verstaalla nikkaroidaan puisia joululahjoja ja leluja. Työpajamaksu 5 €.

Lapset ja nuoret ovat näyttelyiden ilmaiskävijöitä

Satakunnan Museon, Rosenlew-museon ja Luontotalo Arkin lasten työpajoissa on usein pieni materiaalimaksu, mutta sisäänpääsy näyttelyihin on monille ilmainen! Kaikki alle 7-vuotiaat lapset pääsevät museoon aina ilmaiseksi. Porilaiset 7.-9. luokkalaiset nuoret pääsevät näyttelyihin ilmaiseksi näyttäessään nuorisopassia. Lisäksi kaikki alle 17-vuotiaat pääsevät museoihin maksutta arkipyhisin ja viikonloppuisin. Ja mikä parasta, Rakennuskulttuuritalo Toivoon on aina vapaa pääsy!