Piirustus- ja maalauskurssit

Piirrä museoissa 

Porin seudun kansalaisopisto ja Porin museot järjestävä yhteistyössä piirustuskurssin (12308K), jossa kierretään Porin museot yksi kohde kerrallaan: Rosenlew-museo (la 5.2.), Luontotalo Arkki (la 12.2.), Rakennuskulttuuritalo Toivo (ke 16.2.), Poriginal galleria (la 19.2.), Porin taidemuseo (ke 2.3.) ja Satakunnan Museo (la 5.3.). 

Kurssilla tutkitaan ja havainnoidaan museoiden näyttelyitä ja tiloja erilaisin piirustusharjoittein. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Oma piirustuslehtiö ja piirustusvälineet mukaan. Paikan päällä myös joitain välineitä kokeiltavaksi. Opettajana Anna Turunen.  

Kurssille mahtuu mukaan 10 henkeä ilmoittautumisjärjestyksessä. Kesto on 18 oppituntia ja kurssimaksu 28 euroa. Tarkemmat tiedot ja Ilmoittautuminen 10.1.2022 alkaen Porin seudun kansalaisopiston verkkosivuilla

Maakunnan menneisyyttä piirtäen ja maalaten 

Porin seudun kansalaisopisto ja Porin museot järjestävät yhteistyössä piirustus- ja maalauskurssin (12303L), jossa tutustutaan monipuolisesti maakunnan kulttuuriperintökohteisiin. Kokoontumisissa piirretään ja maalataan muinaisjäännöksiä, kulttuurimaisemia, kotiseutumuseoiden pihapiirejä ja esineistöä.

Kurssi sisältää kaikkiaan 11 tapaamista 6.4.-23.5. maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja lauantaisin Noormarkussa, Nakkilassa, Harjavallassa sekä Lapissa.  Kurssilla yhdistetään havaittua ympäristöä omaan mielenmaisemaan ja erilaisiin tunnetiloihin. Aiempaa osaamista ei tarvita. Opettajana Anna Turunen. 

Kurssille mahtuu mukaan 10 henkeä ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssimaksu 44 € ja maakunnan kohteille kuljetaan omakustanteisesti kimppakyydein. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen 10.1.2022 alkaen Porin seudun kansalaisopiston verkkosivuilla.