Myymään Toivon joulutorille

Myymään Toivon Vanhan ajan Joulutorille?

Rakennuskulttuuritalo Toivon ja Korsmanin talon pihapiirissä on järjestetty satakuntalaisten käsityöläisten Vanhan Ajan Joulutori vuodesta 1997 alkaen. Suuren suosion saavuttanut joulutori järjestetään aina ensimmäisen adventin lauantaina, lukuunottamatta niitä vuosia, jolloin se osuu hankalasti Itsenäisyydenpäivän kanssa.  Joulutori on suunnattu ennen kaikkea käsityötä ammatikseen tekeville, mutta myös muille taitajille.

Joulutorille on aina ollut paljon niin paljon halukkaita, että emme erikseen mainosta toria. Sen sijaan lähetämme syyskuun alussa torista tiedotteen kaikille yhteystietonsa siihen mennessä jättäneille, mieluiten sähköpostitse. Tiedotteen saatuaan torille haluavien käsityöläisten tulee vahvistaa halukkuutensa sekä mahdollisen toiveensa ulko- tai sisäpaikasta.

Paikat jaetaan lokakuun alussa. Mikäli varauksia tulee enemmän kuin paikkoja on, katsoo Toivo oikeudekseen valita myyjät. Toivo päättää myös myyntipaikat, toki ottaen huomioon mahdollisuuksien mukaan varaajan toiveen, paikkojen koon soveltuvuuden kullekin myyjälle sekä sen, voidaanko tuotteita myydä ulkona. Valintatilanteissa painotamme mm. ammattikäsityöläisyyttä, mutta haluamme antaa tilaa myös uusille myyjille. Tavoite on, että tori tarjoaa asiakkaille sekä pysyvyyttä, tuttuja tuotteita ja myyjiä, että vaihtuvuutta ja uutuuksia.

Joulutorin myyntipaikkoja on noin 40.

  • ulkona Toivon omat, katolliset toripöydät 14 kpl (110x200 cm), hinta 25 € (omia katoksia emme hyväksy!)
  • kylmissä ulkovarastoissa 3-4 paikkaa, hinta 25 €
  • sisäpaikat Toivossa, Korsmanin talossa ja Piharivissä, hinta koon mukaan 30 - 40 €

Tiedustelut: puh. 02 621 1051, sposti toivo@pori.fi