Luontotalo Arkin näyttelyt

 

Luontotalo Arkin perusnäyttely: Satakunta

Ristisorsa

Ristisorsa, täytetty (Tadorna tadorna), kuva Pentti Pere

Linkki näyttelykokonaisuuden sivuille keltaisen LISÄTIETOJA - palkin alla (oikealla ylhäällä).

 

Vaihtuvien näyttelyiden tila

28.8.2021 - 9.1.2022 Ilvolan väkeä - näyttely, linkki näyttelyn omalle sivulle keltaisen LISÄTIETOJA - palkin alla (oikealla ylhäällä).

Aula

7.10.2021 - 30.11.2021 Kati Vaajasaari: Korona-nallen tassun jäljet Arkissa

Korona-nallet
Korona-nallet, kuva Kati Vaajasaari

"Näyttelyni teemana on ikuistaa kuvin ja veistoksin omannäköiseni tarina koronasta ja ilmastonmuutoksesta. Kun koronarajoitteet olivat pahimmillaan, tuskailin ja mietin, miten tämä korona-aika pitäisi käsillä tekemisen kautta ikuistaa - vaikka veistoksina ihmisille myös positiiviseksi muistoksi. Tästä ideasta lähti sitten syntymään ajan ilmiötä kuvaava teema keramiikkaveistoksiini Luontotalo Arkkiin. Täällä on nyt mahdollisuus tavata muun muassa joukko pieniä “vihreitä” miehiä pitämässä turvavälejä sekä korona-nalle antamassa halauksellaan lohtua yksinäisyyteen ja tylsyyteen."

"Huoleni ilmastonmuutoksesta halusin ilmaista Arkissa jääkarhujeni ja Saimaan norppieni avulla. Minulle ne kuvastavat luonnon “korona-nallea”, jota meidän kaikkien tulisi omalla toiminnallamme suojella. Pyrkimyksenäni on näillä teoksillani hetkeksi pysäyttää kaikki miettimään luontosuhdettamme."

 

Perhoshuone

Linkki omalle sivulle ja lisäaineistoon keltaisen LISÄTIETOJA - palkin alla (oikealla ylhäällä).

Kivipiha Jotuni

Linkki omalle sivulle ja lisäaineistoon keltaisen LISÄTIETOJA - palkin alla (oikealla ylhäällä).