Saapuminen ja esteettömyys

Luontotalo Arkki sijaitsee osoitteessa Pohjoispuisto 7 lähellä keskustaa halkovien ristikkäispuistojen risteystä. Naapurissa sijaitsee Porin kaupunginkirjasto - Satakunnan maakuntakirjasto ja Porin seudun kansalaisopisto. Myös Porin englanninkielinen leikkikoulu (Pori English Playschool) sijaitsee lähellä Arkkia.

Paikallisliikenteen bussit pysähtyvät torilla. Lähin taksitolppa sijaitsee Pohjoispuiston puolella englanninkielisen leikkikoulun vieressä. Inva-parkkipaikka löytyy pääoven välittömästä läheisyydestä. Kaupungin parkkipaikkoja löytyy mm. Pohjoispuiston ja Länsipuiston varsilta. Tilausbussit voivat jättää/noutaa vierailijoita Arkin portille/- lta. Arkin pihalta löytyy myös pyörätelineitä.

Päädyssä olevan oven takana on ainoastaan jyrkät portaat, joten sitä ei voi suositella pääasialliseksi sisäänkäynniksi liikuntaesteisille. Arkin virallinen sisäänkäynti sijaitsee sisäpihan puolella ja se on merkitty MUSEO-kyltillä. Pääovelta löytyy irrallinen luiska pyörätuolin käyttämistä varten. Koska kiinteistön ovet ovat kapeat, pitää ne erikseen avata ennen kuin pyörätuoli saadaan mahtumaan niiden kautta sisään. Henkilökunta auttaa tarpeen mukaan. Pääoven vasemmalta puolelta seinästä löytyy ovikello.

Luontotalo Arkki on vammaiskorttikohde

Vammaiskorttikohde

 


      Lipunmyynti


      Museokauppa

      Vaatenaulakko

Pääovesta sisälle tultua oikealle sijaitsee hissi, jolla pääsee 2. kerrokseen, joka on Arkin asiakaspalvelukerros. Näyttelykerrokseen saavuttaessa suoraan edessä sijaitsee lipunmyynti, vasemmalle aula ja oikealle mentäessä ensin naulakot, Miesten WC ja käytävän päässä Inva/Naisten/Vaipanvaihto WC. Naulakoiden luota löytyvät lainattavat lastenrattaat.


       Inva

      Naisten


      Vaipanvaihto WC


      Invahissi

      Miesten

      WC

Taksi

p. 0600 30033  (Satakunnan aito taksi)

Etäisyydet

Tori: 300 m (Porin Linjat)

Matkakeskus: 1,2 km (Satakunnan Liikenne, VR)

Lentoasema: 2,6 km (Finavia)