Satakunnan Museon Porin päivän insta-visa

Porin kaupungin / Satakunnan Museon, Porin Yrittäjien ja Pori Energian sosiaalisen median Porin päivän visa 29.-30.9. kilpailun säännöt


Järjestäjä

Porin kaupunki, Satakunnan Museo, Porin Yrittäjät, Pori Energia
 

Kilpailuaika

Kilpailu alkaa perjantaina 29.9. 2018 klo 11 ja päättyy 30.9.2018 kello 18.00. Tulokset julkistetaan perjantaina 5.10.
 

Osallistuminen

Porin päivän insta-visa

Osallistu koko perheen Porin päivän Instagram-visaan! Mitä on porilainen energia? Kierrä Porin päivän lauantaina ja sunnuntaina Satakunnan Museon kohteissa (Satakunnan Museo, Rosenlew-museo, Luontotalo Arkki sekä Rakennuskulttuuritalo Toivo ja Korsmanin talo) ja osallistu hauskaan insta-kisaan. Ota kuva tai kuvia museoista ja tee tehtäviä. Tehtävät saat jokaisen museon lipunmyynnistä tullessasi paikalle. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan hienoja palkintoja, mm. pääsyliput (2 aik. ja 2 lasta) Yyterin Kylpylähotelliin sekä 10.10. pelattavaan Porin Ässien ja Pelicansin peliin. Insta-visa järjestetään yhteistyössä Porin Yrittäjien ja Pori Energian kanssa.

Tägää Instagramissa kilpailukuvaan/-kuviin #porienergia #porinyrittäjät #porilaistaenergiaa sekä yksi tai useampi seuraavista #satakunnanmuseo #rosenlewmuseo #luontotaloarkki #rakennuskulttuuritalotoivo

HUOM! Osallistujan Instagram-tilin täytyy olla julkinen, jotta kuvat näkyvät kisakuvien joukossa.


Kilpailukuvien käyttö

Porin kaupungilla on oikeus julkaista kampanjaan tulleita kuvia kampanjaan liittyvän viestinnän yhteydessä. Kuvan mahdollisesta lunastamisesta kaupungin käyttöön neuvotellaan kuvaajan kanssa erikseen. Kuvan yhteydessä mainitaan kuvaajan nimi.

Voittajien arvonta

Voittajat arvotaan Porin kaupungin / Satakunnan Museon, Porin Yrittäjien ja Pori Energian toimesta. Otamme yhteyttä voittajaan henkilökohtaisesti. Julkaisemme voittajan nimen hänen halutessaan sosiaalisen median kanavassa. Jos voittajaa ei tavoiteta kuukauden kuluessa tiedoksi antamisesta, palkintoa ei toimiteta.

Palkinnot

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan useita palkintoja, mm. pääsyliput (2 aik. ja 2 lasta) Yyterin kylpylähotelliin sekä 10.10. pelattavaan Porin Ässien ja Pelicansin peliin. Palkintoja ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkintojen noutopaikasta ja toimituksesta sovitaan voittajien kanssa. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomeen.

Porin kaupunki ei vastaa mahdollisesti postin kuljetuksen aikana kadonneista tai vaurioituneista palkinnoista tai sähköisesti (esimerkiksi sähköpostitse) toimitettujen palkintojen perille saapumattomuudesta, mikäli vika johtuu teknisestä Porin kaupungista riippumattomasta syystä tai voittajan antamista virheellisistä yhteystiedoista.
 

Kuvaajan vastuu

Kuvaajalla tulee olla julkaisemaansa kuvaan täydet käyttöoikeudet. Kuvaajan vastuulla on kysyä lupa kuvan julkaisemiseen, jos kuvassa on tunnistettavissa oleva henkilö.


Kilpailun järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) kisaan osallistumisen yhteydessä eikä niistä johtuvista kadonneista osallistumisista. Kilpailun palkinnoista maksettavista veroista ja maksuista vastaa järjestäjä.

 

Muut ehdot

Järjestäjä pidättää oikeuden poistaa epäasialliset julkaisut ja kuvat. Huomioitavaa on, että kisa ei ole Facebookin, Instagramin, Twitterin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity näihin tai vastaavaan mediaan.

Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

Porin kaupunki ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan kilpailun arvonnan suorittamiseen ja voittajan yhteystietoja palkinnon toimittamiseen.