Satakunnan Museon ystävien valokuvauskilpailu

Satakunnan Museon ystävien VALOKUVAUSKILPAILU

Kilpailun järjestäjä

Kilpailun järjestäjä on Satakunnan Museon ystävät ry.

Osallistumalla kilpailuun annat kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista ja käyttää kuvaasi viestintä- ja markkinointimateriaaleissa, verkkosivuilla sekä sosiaalisessa mediassa ilman erillistä korvausta.

Kilpailun tarkoitus

Kilpailun avulla etsitään Satakunnan Museon ystäville korttia erilaisiin käyttötarkoituksiin ja se on kaikille avoin.

Kilpailuaika

Kilpailu on käynnissä 1.6.-31.8.2021 välisen ajan. Kilpailuajan ulkopuolella toimitettuja kuvia ei huomioida. 

Kilpailuun osallistuminen

Kuvaajalla tulee olla täydet oikeudet kuvan ottamiseen ja julkaisemiseen. Kuvaaja vastaa siitä, että kuvassa mahdollisesti esiintyvät henkilöt ovat antaneet suostumuksensa kuvien sääntöjen mukaiseen julkaisemiseen. Kuva ei saa olla hyvän maun vastainen. Mikäli kuvissa esiintyy alaikäisiä lapsia, tulee esittää lasten huoltajan allekirjoittama kuvauslupa. Kuvan yhteydessä tulee ilmoittaa kuvan nimi, kuvan paikkakunta, kuvaajan nimi ja yhteystiedot. Kuvaajalla säilyvät tekijänoikeudet kilpailuun lähettämiinsä kuviin. Kuvien luovuttaminen kolmannelle osapuolelle on kielletty. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muokata kilpailun sääntöjä tarpeen vaatiessa ilman etukäteisilmoitusta. Kilpailuun voi osallistua lähettämällä kuva Museon ystävien sähköpostiosoitteeseen satakunnanmuseon.ystavat@gmail.com 

Kilpailun säännöt

Kuvan tulee olla digikuva. Kuvankäsittely sallitaan.
Kuvan tulee olla aiemmin julkaisematon ja itse otettu.
Kuvan tulee olla Porissa, Porin seudulla tai Satakunnasta otettu.
Kuva voi olla vanha tai uusi, ja se voi kuvata joko mennyttä tai nykyaikaa. Kuvauskohdetta ei tarkemmin rajata, kyseeseen tulevat niin luonto-, henkilö-, aihe- ja tapahtumakuvat.

Yksi henkilö voi osallistua kilpailuun enintään kolmella kuvalla. Osallistumalla kilpailuun osallistujan katsotaan hyväksyneen kilpailun säännöt ja katsovan ne itseään sitoviksi. 

Voittajan valinta

Voittajan valitsee Satakunnan Museon ystävien hallitus.
Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajakuva julkaistaan Satakunnan Museon ystävät ry:n  Facebook- ja Instagram-sivuilla sekä Satakunnan Museon ystävien nettisivuilla https://www.pori.fi/satakunnan-museo/palvelut/satakunnan-museon-ystavat-ry

Palkinnot

Voittaja saa palkinnokseen valtakunnallisen Museokortin. Museokortti on henkilökohtainen ja voimassa 12 kk ensimmäisestä käyttökerrasta. Kortti oikeuttaa sisäänpääsyyn noin 300 museoon Suomessa niin usein kuin haluaa.

Lisäksi arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken kaksi Satakunnan Museon valokuvateosta: 
K.E. Klint. Poria ja Satakuntaa, Satakunnan Museon julkaisuja 15/2008 sekä Kahden kuvan aika – Pori/Björneborg, Satakunnan Museon julkaisuja 24/2019.