Hälytysajossa olevaa ajoneuvoa ei tien päällä kohdata joka päivä. Poliisi, Pelastuslaitos ja Liikenneturva ovat huolissaan vaaratilanteista, joita on sattunut kuljettajien reagoidessa yllättävästi hälytysajossa olevaan hälytysajoneuvoon. Uudessa toimintaohjeistuksessa korostuu hätävilkkujen käyttö.
Pelastuslaitokselta lähti tänä keväänä yhteensä 7853 paloturvallisuuden itsearviointikirjettä. Vielä on palauttamatta noin 2000 lomaketta. Palautukseen annetaan jatkoaikaa 22.5. saakka.
Lounais-Suomen aluehallintovirasto järjestää yhteistyössä Satakunnan pelastuslaitoksen kanssa alueellisen valmiusharjoituksen Satakunnassa 18.-19.5.2022.
Turvallisuustietoja ukrainaksi ja suomeksi. Інформація з техніки безпеки українською мовою.
Venäjän hyökkäys Ukrainaan on horjuttanut kaikkien turvallisuudentunnetta. On hyvin ymmärrettävää, että moni Suomessa asuvakin tuntee nyt pelkoa. Osiltaan tämä on näkynyt myös pelastuslaitoksilla tiedusteluina väestönsuojista sekä apteekeissa jodi- tablettien suurempana menekkinä.
Paloasemilla järjestetään suruliputus ja hiljainen hetki Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksella työtehtävässä menehtyneen pelastajan muistoksi.
Osalle satakuntalaisista on taas postitettu paloturvallisuuden itsearviointilomakkeita. Itsearviointi pyydetään hoitamaan 3.4.2022 mennessä.
Palotarkastajan ja asemamestarin työpaikat avoimina. Hakuaika päättyy 17.1.2022 klo 15:00.
Subscribe to feed