Palotarkastajan ja asemamestarin työpaikat avoimina. Hakuaika päättyy 17.1.2022 klo 15:00.
Ilotulitteita saa ampua uudenvuodenaattona klo 18-02. Ilotulitteita voivat ampua ja pitää hallussa vain täysi-ikäiset henkilöt ja niitä on käsiteltävä turvallisesti ja ohjeiden mukaisesti.
Sähkösaunojen paloturvallisuudesta on tärkeintä muistaa saunan käyttötapa: sauna on sauna, ei kuivaushuone tai varasto. Puulla lämpenevissä saunoissa puolestaan tulee kiinnittää erityistä huomiota hormin kuntoon.
Aluevaaleissa valitut valtuutetut päättävät myös alueensa pelastuslaitoksen asioista. Suomen ensimmäiset aluevaalit pidetään 23.1.2022
Tulipysäkki on varhaisen puuttumisen menetelmä, jossa puututaan lasten ja nuorten tulen käsittelyyn moniviranomaispohjaisesti.
Päivä Paloasemalla -tapahtumaa vietetään lauantaina 27.11.2021 eri puolilla Suomea. Satakunnan pelastuslaitoksen alueella tapahtuma järjestetään kahdeksalla paloasemalla poikkeusjärjestelyin.
Pelastuslaitokset ovat ottaneet käyttöön valtakunnallisesti yhteisiä ilmoituslomakkeita.
Satakunnan pelastuslaitos osallistui viikonloppuna Porin ja Rauman alueella moniviranomaisyhteistyönä toteutettuihin ravintolatarkastuksiin. Tarkastuksissa paljastui puutteita mm. alkusammutuskalustossa.
Subscribe to feed