Pelastuslaitokset ovat ottaneet käyttöön valtakunnallisesti yhteisiä ilmoituslomakkeita.
Satakunnan pelastuslaitos osallistui viikonloppuna Porin ja Rauman alueella moniviranomaisyhteistyönä toteutettuihin ravintolatarkastuksiin. Tarkastuksissa paljastui puutteita mm. alkusammutuskalustossa.
Pelastuslaitos on postittanut muistutuskirjeet niihin pientaloihin, joista ei ole saatu vastauksia paloturvallisuuden itsearviointiin määräaikaan mennessä. Tämän uutisen yhteydessä linkki sähköiseen itsearviointiin.
Ilotulitteiden yksityiskäyttö on sallittu Satakunnassa venetsialaisten aikana lauantaina 28.8.2021 klo 18-24 tietyin edellytyksin. Lue tarkemmat ohjeet uutisesta.
Satakunnan pelastuslaitos osallistuu Itämeripäivään järjestämällä merellisiä toimintaharjoituksia Porissa ja Raumalla. Harjoituksia voi seurata suorina lähetyksinä Instagramissa ja Facebookissa klo 12:00 ja klo 15:00.
Satakunnan pelastuslaitos luovutti Satavarmasti toimittu -kunniakirjat kuudelle nuorelle. Tämä on kuluneen vuoden aikana jo kolmas kerta, kun Satapelastuksen huomionosoitukset ansiokkaasta toiminnasta myönnetään nuorille auttajille.
Noudata näitä viittä käskyä, niin parannat mahdollisuuksiasi nauttia juhannuksista myös tulevaisuudessa!
Ilmatieteenlaitoksen varoitusennusteen mukaan Satakunnan alueella on juhannuksena voimassa metsäpalovaroitus, jolloin avotulen tekeminen on kielletty.
Subscribe to feed