Metsäpaloindeksit ovat elokuun alussa olleet Satakunnassa korkealla tasolla. Viime päivien aikana Satakunnassa onkin syttynyt useita maastopaloja.
Noudata näitä viittä käskyä, niin parannat mahdollisuuksiasi nauttia juhannuksista myös tulevaisuudessa!
Pelastuslaitos ei myönnä erityislupia kokkojen polttamiseen.
28.3.2019 järjestettiin Länsi-Suomen pelastusharjoitusalueella Satakunnan alueellinen Nouhätä! -kilpailu. Raumanmeren koulu Raumalta ylsi kilpailun voittoon ja lunasti paikan Kuopiossa 25.4. järjestettävään loppukilpailuun.
Tulipalo voi edetä todella nopeasti. Palavasta huoneesta on pystyttävä poistumaan nopeasti - viimeistään 2-3 minuutin kuluttua palon havaitsemisesta. Mikäli rappukäytävässä on savua, ei sinne tule mennä. Tulipalossa muodostuu tappavia savukaasuja, joihin useimmat tulipalojen uhrit menehtyvät.
Keskuskartanon asukkaista osa on evakuoitu Yyteriin ja osa vanhuspalveluiden palveluiden piiriin. Muualla majailevien asukkaiden tavoittelu aloitetaan ja heidän avuntarvetta ruvetaan selvittämään.
Porin keskustassa Rautatienpuistokadulla kerrostalon katto palaa. Pelastuslaitoksen yksiköt ovat kohteessa ja sammutustyöt ovat käynnissä. Satapelastuksen ensisijaiset tiedotuskanavat somessa: Twitter ja Facebook.
Safe Schools-sertifikaatti luovutettiin juhlallisin menoin Rauman normaalikoulun juhlasalissa 30.4.2019. Sertifikaatin luovuttivat Sabine Distl ja Gudula Brandmayr Safe Schools International-organisaatiosta Itävallasta. Satapelastus onnittelee Rauman norssia hienosta saavutuksesta!
Subscribe to feed