Tulipysäkki-toiminta puuttuu lasten ja nuorten luvattomaan tulenkäsittelyyn.
Osalle satakuntalaisista on taas postitettu paloturvallisuuden itsearviointilomakkeita. Itsearviointi pyydetään palauttamaan 31.5. mennessä. Jos sinulla on ollut ongelmia turvallisuuden itsearvioinnin kanssa, lue tämä uutinen.
Satakunnan pelastuslaitoksen vuoden 2020 toimintakertomus on luettavissa
Valtakunnallista 112 -päivää vietetään jälleen tänään 11. helmikuuta. Vuoden 2021 teemana on ”turvallisuus on meidän kaikkien oikeus”. Päivän aikana halutaan myös muistaa auttajiamme kiitoksella.
Pelastuslaitoksen kokonaistehtävämäärä säilyi aiempien vuosien tasolla, mutta tehtäväluokittain muutokset olivat suuria. Vahingontorjuntatehtävät lisääntyivät ja ensivastetehtävät vähenivät. Myös koronalla oli vaikutusta pelastuslaitoksen arkeen.
Satakunnassa ilotulitteiden käyttäminen on kuitenkin kielletty Porissa kaupunginosissa 1-6 ja Uudenkoiviston alueella sekä Raumalla Vanhan Rauman ja sataman alueilla.
Haussa kaksi palotarkastajaa Porin toimialueelle. Jätä hakemus Kuntarekryssä viimeistään 12.10. klo 15:00. (HAKU ON PÄÄTTYNYT)
Pelastuslaitoksella järjestettiin tiistaina 15.9.2020 seminaari, jossa tarkasteltiin pelastuslaitoksen palveluista tehtyä ulkoista arviointia. Selvitystyön tehneen FCG Konsultointi Oy:n ja Satakunnan pelastuslaitoksen virkamiesjohdon esitysten jälkeen käytiin yhteistä keskustelua pelastuslaitoksen toiminnan kehittämistarpeista. Tilaisuuden puheenjohtajana toimi maakuntajohtaja Asko Aro-Heinilä.
Subscribe to feed