Tulipysäkki on varhaisen puuttumisen menetelmä, jossa puututaan lasten ja nuorten tulen käsittelyyn moniviranomaispohjaisesti.
Päivä Paloasemalla -tapahtumaa vietetään lauantaina 27.11.2021 eri puolilla Suomea. Satakunnan pelastuslaitoksen alueella tapahtuma järjestetään kahdeksalla paloasemalla poikkeusjärjestelyin.
Pelastuslaitokset ovat ottaneet käyttöön valtakunnallisesti yhteisiä ilmoituslomakkeita.
Satakunnan pelastuslaitos osallistui viikonloppuna Porin ja Rauman alueella moniviranomaisyhteistyönä toteutettuihin ravintolatarkastuksiin. Tarkastuksissa paljastui puutteita mm. alkusammutuskalustossa.
Pelastuslaitos on postittanut muistutuskirjeet niihin pientaloihin, joista ei ole saatu vastauksia paloturvallisuuden itsearviointiin määräaikaan mennessä. Tämän uutisen yhteydessä linkki sähköiseen itsearviointiin.
Ilotulitteiden yksityiskäyttö on sallittu Satakunnassa venetsialaisten aikana lauantaina 28.8.2021 klo 18-24 tietyin edellytyksin. Lue tarkemmat ohjeet uutisesta.
Satakunnan pelastuslaitos osallistuu Itämeripäivään järjestämällä merellisiä toimintaharjoituksia Porissa ja Raumalla. Harjoituksia voi seurata suorina lähetyksinä Instagramissa ja Facebookissa klo 12:00 ja klo 15:00.
Satakunnan pelastuslaitos luovutti Satavarmasti toimittu -kunniakirjat kuudelle nuorelle. Tämä on kuluneen vuoden aikana jo kolmas kerta, kun Satapelastuksen huomionosoitukset ansiokkaasta toiminnasta myönnetään nuorille auttajille.
Subscribe to feed