Toimijat

ProAnnis ry

Yhdistyksen tehtävänä on tukea ja kehittää Kulttuuritalo Anniksen toimintaa painopisteenään lapset ja nuoret. ProAnnis järjestää yhdessä Kulttuuritalo Anniksen kanssa mm: teatteriesityksiä, Vappulounaan, joulutapahtuman lapsille, vierailuesityksiä, teatteritaideleirejä, koulutuksia, seminaareja, pihatapahtumia ja kulttuurimatkoja.

ProAnnis ry jakaa stipendejä vuosittain aktiivisille Annislaisille. Haku on jatkuva ja stipendin saajat valitsee yhdistyksen hallitus. Stipendiä voit hakea vaikka teatteriesitykseen, demoon, soitinkorjaukseen, näyttelyyn jne. ProAnnis ry antaa myös mahdollisuuden tehdä ja toteuttaa omia produktioitaan Anniksen Draamastudion puitteissa. Ota yhteyttä, jos sinulla on idea, jonka olet aina halunnut toteuttaa! ProAnnis ry seuraa koko ajan vallitsevaa kulttuurikeskustelua ja tuottaa tapahtumia ajan hermolla. Voit myös tulla mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtumia.

ProAnnis ry:n Facebook-sivut

Porin Teatterinuoret

Porin Teatterinuoret perustettiin 1973 ja on lähes 300 jäsenellään Suomen suurin lasten ja nuorten teatteri. Vuodessa valmistuu 6-9 ensi-iltaa. Teatterinuoret on nuorten itsensä hallinnoima järjestö, jonka toiminta keskittyy monipuoliseen teatteri-ilmaisun koulutukseen ja omaleimaiseen, tuoreeseen ja tekijöidensä näköiseen ohjelmistoon.
www.porinteatterinuoret.net

Leikkiteatteri

Leikkiteatteri-yhdistys ry sai alkunsa 1995. Annikselta lähtenyt toiminta on levinnyt Porista valtakunnalliseksi ja kattaa nykyään kymmenkunta paikkakuntaa ympäri Suomea. Leikkiteatteri-metodi yhdistää draamaa ja kädentaitoja tavoitteellisessa prosessissa ja on porilainen vientituote. Leikkiteatterin toiminta keskittyy erityisesti lapsiin ja nuoriin, mutta myös aikuisille on suunnattu Leikkiksen uusi toiminta Murha Mestarit.
www.leikkiteatteri.fi

Teatteri Moderni Kanuuna

Teatteri Moderni Kanuuna on vuonna 2000 Porissa perustettu teatteriryhmä. Ryhmä koostuu porilaisista muusikoista ja kulttuurin sekatyöläisistä, jotka vaikuttavat mm. yhtyeissä Circle, Eleanoora Rosenholm, Kuusumun Profeetta, Magyar Posse sekä Rättö ja Lehtisalo.
www.teatterimodernikanuuna.blogspot.com

Teatterifestivaali Lain§uojattomat

Rakastajat-teatterin tuottama Vapaiden ammattiryhmien Lain§uojattomat -teatterifestivaali on monipuolinen ja korkeatasoinen katselmus vapaiden ammattiteatteriryhmien ohjelmistosta. Tarjolla on teatteria aikuisille, nuorille ja lapsille, ainakin suomeksi, ruotsiksi, englanniksi sekä siansaksaksi. Ohjelmistossa on mm. katuteatteria, stand up -komiikkaa, klubeja, lastenteatteria, draamaa, miimiä, klovneriaa, musiikkiteatteria ja musiikkia, performansseja, improa, komediaa, nukketeatteria...
www.rakastajat.fi

Porin ylioppilasteatteri

Porin Ylioppilasteatteri on nuori ja helposti lähestyttävä teatteri sekä harrastajien että katsojien näkökulmasta. Porin YT palvelee porilaista teatterikenttää tuomalla näyttämätaiteen piiriin uusia ja innokkaita tekijäitä, sekä tuottamalla jäsentensä näköistä taidetta.
www.porinylioppilasteatteri.fi

Kulttuuriyhdistys Rapajööti

Kulttuuriyhdistys Rapajäätin toimintatarkoituksena on edistää taiteiden ja musiikin harrastusta Porissa sekä koota satakuntalaiset taiteen ja musiikin ammattilaiset ja harrastajat yhteiseen toimintaan.
www.rapajooti.fi