Toteuta ittees

Toteuta ittees on uudenlainen toimintamuoto, jonka tarkoituksena on tarjota työttömille nuorille aikuisille mahdollisuus suunnitella ja toteuttaa oma kulttuuriprojekti. 
Tule tekemään kulttuuriprojektia
Toteuta ittees, by Kulttuuritalo Annis

Osallistujat pääsevät itse määrittämään, millaista projektia lähdemme yhdessä tekemään – aidosti omista kiinnostuksen kohteista lähtien. Ryhmä hoitaa oman projektinsa kaikki vaiheet suunnittelusta toteutukseen itse, Anniksen työntekijöiden avustuksella.

Projektin aikana käymme läpi myös kiinnostuksen kohteitasi, osaamistasi ja vahvuuksiasi, ja autamme sinua miettimään, mikä voisi olla sinulle sopiva ala ja mitkä olisivat seuraavat askeleet kohti sitä. Sinulla voi olla valmiina tutkinto kulttuuri-, taide- tai kädentaitoalalta, mutta pelkkä kiinnostus luovaan toimintaan riittää. Jos siis esimerkiksi piirrät, esiinnyt, valokuvaat, kirjoitat, harrastat musiikkia tai käsitöitä, niin tämä voi olla sinun juttusi.

Toteuta ittees -toiminnan pääpaikkana on Kulttuuritalo Annis (Annankatu 6, Pori). Yksi projekti kestää kolme kuukautta, ja siinä työskennellään maanantaista torstaihin klo 10-14; voit olla mukana 2-4 päivänä viikossa oman elämäntilanteesi mukaan. Toimintaan tullaan pääsääntöisesti mukaan työkokeilun tai kuntouttavan työtoiminnan kautta. Tällöin saat osallistumispäiviltä 9€:n kulukorvauksen. 

TULE MUKAAN ENSIMMÄISEEN PROJEKTIRYHMÄÄN!

Ensimmäinen projektiryhmä aloittaa toimintansa heti juhannuksen jälkeen, ja toteutusaika on 22.6.-25.9.2020. Yhteen ryhmään otetaan kerrallaan max 12 henkeä. 

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan, ota yhteys suoraan Annikselle, minna.wallenius@pori.fi, 044 7019159 tai omaan työntekijääsi TE-toimistossa, TYPissä tai sosiaalipalveluissa. Kerromme mielellämme lisää toiminnasta!