Etusivu > Tekninen palvelukeskus > Kadut ja liikenne > Joukkoliikenne > Matkakeskus > Lippujen ostaminen ja aikataulut

Lippujen ostaminen ja aikataulut

Matkalippuja voi ostaa muun muassa linja-autoista ja junista sekä liikennöitsijöiden nettikaupoista ja mobiilisovelluksista. Matkahuollon palvelut pysyvät vanhalla linja-autoasemalla, ja myös sieltä voi ostaa lippuja. Junaraiteiden vieressä on VR:n automaatti, josta voi ostaa junalipun.

Kaukoliikenteen bussilippuja voi ostaa kuljettajalta, Matkahuollosta ja kaikista R-kioskeista.

Paikallisliikenteen lipun voi ostaa suoraan kuljettajalta. Lisäksi paikallisliikenteen sarja- ja kausikortteja voi ostaa ja ladata palvelupiste Porinassa, Yrjönkatu 6 B. Kortteja on mahdollista ladata myös Porin Linjojen verkkosivuilla, Kyyti likel -sovelluksessa sekä kauppojen yhteydessä sijaitsevissa latauspisteissä, joiden sijainnit löytyvät Porin Linjojen verkkosivuilta.

Aikataulut

Matkakeskuksessa on alkuvaiheessa paperiset aikataulujulisteet. Sähköinen matkustajainformaatiojärjestelmä otetaan käyttöön 1.12.2017.

Aikataulut löytyvät internetistä matkahuollon verkkosivuilta. Paikallisliikenteen aikataulut voi tarkistaa Porin Linjojen sivuilta. Porin Linjojen bussien aikatauluja voi seurata myös Kyyti likel -sovelluksessa. Sovelluksessa näkyvät myös mahdolliset häiriötiedotteet.

Porin ja lähikuntien paikallis- ja lähiliikenteen aikataulukirja on jaettu kotitalouksiin Porin, Ulvilan ja Harjavallan alueella. Kokemäen ja Nakkilan alueella aikataulukirja on saatavana kunnan palvelupisteistä.