TYPA-paja

Porin kaupungin työllistämispalvelu, nykyiseltä nimeltään Typa-paja perustettiin Poriin vuonna 1992 jatkuvasti kehittyvän rakennetyöttömyyden ehkäisemiseksi. Typa-pajan tarkoituksena on työllistää ja valmentaa työntekijöitä lähinnä teknisen alan tuotannollisissa työtehtävissä. Typa-paja osallistuu kuntalaisten palveluiden tuottamiseen usealla tavalla. Työtä tehdään ripeällä otteella ja nopealla aikataululla työtilausten perusteella.

Typa-pajan tuotannolliset tehtävät ovat pienrakentamisen sekä muutto- ja tavaroiden siirtotöiden tehtäväalueilla. Muuttotyötä tehdään lähinnä perusturvan asiakkaille ja kaupungin julkisten tilojen muutoksissa ja tyhjentämisessä, materiaalien purkutyössä ja lajittelussa. Typa-paja vuokraa Haki rakennustelineitä ja Konki suojakatosta rakennusliikkeille, muuttoihin vuokrataan lujarakenteisia muuttolaatikoita.

Typa-paja valmistaa myyntiin rakennuttajille ja isännöitsijöille mallisuojattua ja ajatonta bussikatosta. Katos on suunniteltu Typa-pajalla ja sen runkorakenteena käytetään maalattua teräsprofiilirakennetta. Katto-osa ja seinät on valmistettu rikkoutumattomasta turvalasista. Bussikatos voidaan valmistaa perustuksen kanssa tai ilman perustusta. Katos toimitetaan asiakkaalle tilauksen mukaisesti. Hinnat ja tiedustelut Typa-pajan toimistolta p. 044-701 1916.

Ota rohkeasti yhteyttä!      

Kuva: Cassius / Grafiikka: Toni Jalonen

TYPA-paja, Kuva: Cassius / Grafiikka: Toni Jalonen

NimikeNimiPuhelinnumeroOsoite
Vastaava työnjohtajaJuhola Kirsi044-701 9245Ulasoorintie 6, 28600 Pori
TyöpajaohjaajaHarmaala Sami044-701 1239Ulasoorintie 6, 28600 Pori
ToimistosihteeriHeino-Kulmala Anne044-701 1916Veturitallinkatu 7, 28120 Pori

Sähköposti: etunimi.sukunimi@pori.fi