Aloittavat yritykset

Prizztech Oy:n toiminnan lähtökohtana ovat yrittäjien ja yritysten tarpeet. Palvelut kattavat koko yrittäjyyden ja yritystoiminnan elinkaaren. Palveluihin kuuluvat muun muassa yrittäjyyden edistäminen, yrittäjyyskasvatus, alkavan yrityksen neuvontapalvelut, yrityksen kasvua tukevat neuvonta- ja kehittämispalvelut sekä omistajanvaihdospalvelut.

Prizztech Oy:n tehtävänä on elinkeinoelämän toimintaedellytysten ja kilpailukyvyn parantaminen. Kansallisen roolin rinnalla elinkeinoyhtiö toteuttaa Satakunnassa kehitystyötä. Toiminnan keskiössä ovat yrittäjyyden ja liiketoiminnan edistäminen, vetovoimaisten liiketoimintaympäristöjen rakentaminen ja tutkimusyhteisöjen vahvistaminen.

Prizztech Oy:n Uusyrityskeskus Enter tarjoaa maksutonta yrityksen perustamisneuvontaa yritystoimintaa suunnitteleville: www.prizz.fi/enter 

Minustako yrittäjä -infot: www.prizz.fi/yrittajainfot 

Ajanvaraus henkilökohtaiseen neuvontaan: www.prizz.fi/ajanvaraus 

Satakunnan ELY-keskus tukee pk-yritysten perustamista, kasvua ja kehittymistä tarjoamalla neuvonta-, koulutus- ja kehittämispalveluja sekä rahoitusta. ELY-keskuksessa on palveluja niin yrityksen perustajalle kuin toimintaansa kehittävällekin yritykselle.