Etusivu > Työllisyydenhoito > Nuorten työpaja > Työ- ja yksilövalmennus

Työ- ja yksilövalmennus

Työvalmennus

Ammattilaisen ohjauksessa

Nuorten työpajan eri osastoilla työskentelee työvalmentajia, jotka vastaavat pajan työtoiminnasta. He ovat oman alansa ammattilaisia joiden perustehtävänä on edistää sinun työkykyäsi ja osaamistasi. Työvalmentaja opastaa sinut pajan työtehtäviin sekä jakaa tietonsa, taitonsa ja kokemuksensa tavoitteidesi saavuttamiseksi. Työvalmentajan avulla sinulla on mahdollisuus saavuttaa työelämässä tarvittavaa osaamista sekä onnistumisen kokemuksia.

Yksilövalmennus

Kokonaisvaltaista ja luotettavaa tukemista

Nuorten työpajalla työskentelevien yksilövalmentajien tehtävä on tukea sinun toimintakykyäsi ja antaa tietoja ja taitoja arjen hallintaan. Yksilövalmentajien kanssa voit keskustella luottamuksellisesti mistä tahansa asiasta, joka askarruttaa mieltäsi. Yksilövalmentaja neuvoo sinua jatko-opiskeluihin liittyvissä asioissa sekä tukee ja motivoi sinua pajalla olosi aikana.

Yksilövalmentaja ja työvalmentaja laativat kanssasi henkilökohtaisen valmennussuunnitelman, jonka tarkoitus on auttaa saavuttamaan tavoitteeesi. Valmennussuunnitelman toteutumista seurataan säännöllisesti valmennuspäiväkirjan avulla. Työ- ja yksilövalmentajien tiedot löydät
Ota yhteyttä -sivulta.