Etusivu > Työllisyydenhoito > Pori-lisä

Pori-lisä järjestöille, säätiöille ja yrityksille

kuva


Pori-lisä järjestöille ja säätiöille

Porin kaupunki tukee Porin seudulla toimivia rekisteröityjä järjestöjä ja säätiöitä porilaisten palkkatukeen oikeutettujen yli 300 pv työmarkkinatukea saaneiden tai alle 25-vuotiaiden työttömien palkkaamiseksi. Ensisijaisesti Pori-lisää myönnetään alueella toimiville työllistämishankkeille. Pori-lisää maksetaan 15 % palkkausmenoista, enintään kuitenkin 400 €/kk. Tukea maksetaan korkeintaan 9 kk/työllistetty.


Pori-lisä yrityksille

Porin kaupunki tukee yrityksiä palkatessaan porilaisia palkkatukeen oikeutettuja alle 25-vuotiaita tai vastavalmistuneita alle 30-vuotiaita työttömiä. Yrityksille maksetaan Pori-lisää maksimissaan 15 % palkkauskustannuksista, enintään kuitenkin 400 €/kk. Tuki on maksimissaan 50 % palkkauskustannuksista yhdessä te-toimiston myöntämän palkkatuen kanssa. Tukea maksetaan korkeintaan 9 kk/työllistetty.


Pori-lisän ehdot

Työnantajalta edellytetään, että työllistetyllä on järjestetty työnohjaus ja että työajan on oltava vähintään 80 % normaalityöajasta (järjestöt ja säätiöt), yritykseen palkattavan työaika on oltava vähintään 30 h/vko. Työsuhteen keskeytyksestä tai palkattomista työpäivistä johtuvat vähennykset on palautettava kaupungille tai vähennettävä seuraavasta ennakosta. Työnantaja antaa kaupungille luvan tarvittaessa tarkistaa tilitystiedot työ- ja elinkeinotoimistosta.


Pori-lisän hakeminen

Pori-lisää haetaan kaupungin työllisyysyksiköstä. Hakemuksen liitteenä tulee olla kopio työsopimuksesta ja kopio työvoimatoimiston lähettämästä palkkatukipäätöksestä. Tukea voidaan maksaa ennakkoon 1-2 erässä työsopimuksen pituudesta riippuen.


Tulostettava Pori-lisä hakemus (pdf, 0.36 Mt)

Pori-lisähakemukset tulee toimittaa osoitteella:

Porin kaupunki
Työllisyysyksikkö
Teljänkatu 5
28130 PORI


Lisätietoja antaa:

työllisyyden hoidon päällikkö Juha Laine (juha.laine@pori.fi) p. 044 701 1048

työvoimasuunnittelija Johanna Koskela (johanna.koskela@pori.fi) p. 044 701 1050