Kuvataiteen päivänä maalataan Kirjurinluodon uimarannalla

Suomen kuvataiteen päivänä 10.7. käännetään katse lähiympäristöön taiteen keinoin. Luovuuttaan voi toteuttaa Porin lastenkulttuurikeskuksen akvarellimaalaustyöpajassa Kirjurinluodon uimarannan tuntumassa.

Porin lastenkulttuurikeskus järjestää Suomen kuvataiteen päivänä 10.7. kello 13–15 Pop-up-akvarellimaalaustyöpajan Kirjurinluodon uimarannan tuntumassa. Työpajassa on mahdollista maalata edessä avautuvaa maisemaa, omaa teosta tai osallistua isoon yhteismaalaukseen. Työpaja sopii kaikenikäisille. Porin lastenkulttuurikeskus tarjoaa materiaalit. Jos sää on sellainen, että tuuli vie paperit tai raekuuro puurouttaa värit, niin työpajaa ei pidetä, mutta muutoin nautitaan kesästä ja vallitsevista sääolosuhteista.

Tapahtuma on osa Suomen Akvarellitaiteen yhdistyksen organisoimaa Suurta maalaustapahtumaa. Vuodesta 2011 järjestetty tapahtuma juhlistaa Helene Schjerfbeckin syntymäpäivää. Suuren Maalaustapahtuman 2018 suojelija on Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan apulaispormestari Nasima Razmyar. Porissa järjestetään yhteensä viisi eri maalaustapahtumaa.

 

 

Akvarellimaalausta Kirjurinluodon uimarannalla 10.7.