Herätys talviunilta ja liikkeelle! Katso täältä kevään ohjatut liikuntaryhmät Porissa

Kaipaatko uutta harrastusta tai säännöllistä liikuntaa elämääsi? Lähde liikkumaan ohjattuihin liikuntaryhmiin.

Porissa järjestetään viikoittain paljon erilaisia ohjattuja liikuntatunteja. Esimerkiksi keskustan uimahallissa järjestetään arkipäivinä niin vesijumppia kuin ohjattuja ryhmäliikuntatunteja ja kuntosaliharjoittelua. Myös Meri-Porissa järjestetään tiistaisin ohjattu reipas vesijumppa kaikenikäisille.

Ohjatuista tunneista löytyy tavalllisten vesijumppien lisäksi myös hieman haastavampia vaihtoehtoja. Esimerkiksi CrossXswim-tunti on kovatempoinen ja raskas treeni, jossa kehitetään voimaa, yleiskestävyyttä ja uintitekniikkaa. Tunti on suunnattu uimataitoisille liikuntataustaa omaaville liikkujille. Keskustan uimahallin viikon kovin vesiliikuntatunti puolestaan on suosittuun HIIT-harjoitusmuotoon perustuva kovatahtinen TEHOtreeni. TEHOtreeni sopii hyväkuntoisille ja kovatahtisiin harjoituksiin tottuneille liikkujille.

Ohjatut liikuntatunnit uimahalleissa ovat tarkoitettu erityisesti nuorille ja aikuisille. Lisää tietoa ohjatuista liikuntatunneista ja hinnoista löytyy täältä.

Lisäksi viikoittain järjestetään myös paljon ikääntyville suunnattua liikuntatoimintaa kaupungin, yhdistysten ja seurojen järjestämänä. Seniorit voivat liikkua hauskasti esimerkiksi kuntohumpan merkeissä. Lisää tietoa senioreiden ohjatusta liikunnasta täällä.

Myös lapsilla on mahdollisuus päästä liikkumaan tuttuun tapaan sunnuntaisin Karhuhallissa järjestettävän Lasten Liikuntamaa -tapahtuman puitteissa. Lasten Liikuntamaa järjestään tänä keväänä vielä neljä kertaa 17. maaliskuuta, 24. maaliskuuta, 31. maaliskuuta sekä 7. huhtikuuta.

Lasten Liikuntamaassa liikkuminen on valvottua, mutta ei ohjattua, joten jokaisella lapsella (1-10 v) on oltava mukana oma pelikaveri eli huoltaja, jonka vastuulla lapsi Liikuntamaassa liikkuu. Pääsymaksu Liikuntamaahan on 2 euroa/lapsi, huoltajat pääsevät liikuntamaahan maksutta. Lisää tietoa Lasten Liikuntamaasta täällä.

 

Keskustan_Uimahalli(3)_kuvaJennaLindfors.jpg