Sali täynnä lauantaina! Pori sinfoniettan ABBA-konsertin toiveuusinta myi tammikuun tavoin loppuun

Kapellimestari Tibor Bogányi sekä laulajat Heta Halonen ja Tuomas Konttinen esiintyvät täydelle Promenadisalille lauantaina kello 18.

- Gimme, gimme, gimme a man after midnight, lauloivat Heta Halonen ja Mikael Konttinen tammikuussa loppuunmyydyn Promenadisalin seisoen taputtavalle yleisölle.

Kullankimalteinen Pori Sinfonietta goes ABBA -konsertti kuullaan toiveuusintana nyt lauantaina 23.3. Konsertti on toistamiseen loppuunmyyty. ABBA-hittien lisäksi konsertissa soivat Frank Sinatran tunnetuksi tekemät laulut, kuten My Way ja New York, New York sekä Piazzollaa ja Vivaldia.

- Kun minulle avautui tilaisuus laulaa Abban musiikkia Pori Sinfoniettan ja Mikael Konttisen kanssa olin heti aivan innoissani! ABBAn huumaan olen tutustunut jo pienenä tyttönä ja konsertin ohjelmistosta löytyy upeita helmiä – eikä ihme, hittejähän yhtyeellä on niin paljon, ettei moni edes mahtunut nyt mukaan! Minulle on kerrottu, että lauloin jo ennen kuin osasin puhua, kuten Thank You For The Music-kappaleen tekstissä sanotaan. Tämän laulun tekstiä lainaten, kiitos musiikista: What a joy, what a life, what a chance, Halonen totesi tammikuussa.

-------------

La 23.3.  Pori Sinfonietta goes ABBA – again 
Promenadisali klo 18
 
Tibor Bogányi, kapellimestari
Heta Halonen, laulu
Mikael Konttinen, laulu
 
Abba - again