Retkeile Porin lähiluonnossa

Kesäkauden aikana Porissa järjestetään kymmenisen retkeä ja luontotapahtumaa, jotka ovat kaikille avoimia. Moniin on kuitenkin ilmoittautuminen rajallisen osallistujamäärän takia, joten laita mieleisesi retket jo nyt kalenteriin! Ensimmäinen retki on jo lauantaina 6. huhtikuuta: silloin seurataan lintujen kevätmuuttoa.

Retkiesitteitä voi hakea kirjastoista, Porinasta, Luontotalo Arkista ja Visit Pori Oy:stä. Ilmoittautua voi nettisivujen kautta tai soittamalla retkikohtaisten ilmoittautumissaikataulujen puitteissa.

Retkiä järjestetään yhteistyössä porilaisten luonto- ja ympäristöyhdistysten ja aktiivien kanssa. Ympäristö- ja lupapalvelut tukee yhteistyökumppaneita kuljetuskustannuksissa. Retkikuljetuksiin pääsee retkestä riippuen mukaan Noormarkusta, Porista ja Ulvilasta. 

Järjestämisestä vastaavat melontaseura Melamajavat ry, Porin Latu ry, Porin Lintutieteellinen Yhdistys ry, Porin Seudun Sieniseura ry, Porin seudun ympäristöseura ry ja Suomen luonnonsuojeluliiton Satakunnan piiri ry yhteistyössä Porin kaupungin ympäristö- ja lupapalveluiden sekä Satakunnan Vihertietokeskuksen kanssa.

 

Luontoretkellä Reposaaressa