Huhtikuussa luvassa paljon tapahtumia

Historiaa, musiikkia vai ruotsalaisen kulttuurin juhlintaa? Porin tapahtumakalenteri lupaa lähiviikkoina mielenkiintoisia tapahtumia jokaisen makuun, niin lapsille kuin aikuisille.

Kiinnostaako Satakunnan muinaisuus? Nyt on oiva tilaisuus lähteä kuuntelemaan Leena Koiviston yleisöluentoa. Esitelmä pidetään Satakunnan Museossa (Hallituskatu 11) 10.4. kello 17.30-19. Satakunnan Museo ja Porin kesäyliopisto järjestävät luentosarjan missä esitellään Satakuntaa koskevia arkeologisia tutkimuksia.

Porin ruotsalaisen kulttuurisäätiö täyttää 100 vuotta. Lahjaksi porilaiset saavat ainutlaatuisen illan tv-persoona/kirjailija Mark Levengoodin kanssa Promenadisalissa (Yrjönkatu 17). Huhtikuun 12. päivä kello 17 pidettävä esitys on erityisesti suunnattu suomalaisille ja tilaisuus on maksuton. Pääsyliput voi noutaa Visit Porin toimistosta ajalla 2.4.-12.4. kello 12. Esitys on ruotsinkielinen. Tutustu koko Ruotsi-päivien ohjelmaan täällä.

Porin pääkirjastossa järjestetään myös Porin sarjakuvafestivaalit 12.-13.4. Tapahtumassa voidaan nähdä muun muassa sarjakuvanäyttelyitä, tekijöitä ja julkkareita. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Nyt Porilaiset nuoret pääsevät osallistumaan SuomiAreena keskustelun ideoimiseen! Lähde rohkeasti mukaan kertomaan mitä sinun mielestäsi osallisuus tarkoittaa. Nuori kirkko ry ja Porin kaupunki järjestävät keskustelun kesällä SuomiAreenassa nimeltä ”Nuorten osallisuus käytännössä”. Keskustelun ideointi järjestetään tiistaina 16.4. kello 16-18 Väinölän kirkossa (Päkintie 1-3, 28330 Pori). Lisätiedot tapahtumasta löytyy täältä.

Musiikkia korville

Pori Sinfoniettan tarjoaa Kamari2019: Rosamunde -konsertin kaupunginorkesterin jousikvartetin kanssa. Kyseessä on kevään kolmannes kamarikonsertti, joka pidetään 13.4. kello 15 Porin Raatihuoneessa. Paikan päällä pääsee muun muassa kuulemaan Schubertin Jousikvarteton nro 12 ”Rosamunde”.

Sinfonietta järjestää myös upean pääsiäiskonsertin 17.4. Keski-Porin kirkossa kello 19, jossa ovat mukana myös Unkarin valtionoopperan solistit ja Porin filharmoninen kuoro. Lähde mukaan kuuntelemaan Mozartin Requiem-teosta!

Katso kaikki tulevat tapahtumat tapahtumakalenterista.

 

Ihmisiä Satakunnan museossa