Satakunnassa kokoontumisrajoitukset kiristyvät 3.12. alkaen. Kiristysten taustalla on heikentynyt koronatautitilanne

Koronavirustartuntojen leviämisen ennaltaehkäisemiseksi Lounais-Suomen aluehallintovirasto on 2.12.2020 päättänyt uusista kokoontumisrajoituksista. Lue lisää tämän linkin takaa.

 

 


Lounais-Suomen aluehallintovirasto on linjannut uusista kokoontumisrajoituksista Satakunnassa. Sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa voi järjestää korkeintaan 20 henkilön yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, kun niissä noudatetaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi.

Aluehallintoviraston uusi linjaus tarkoittaa, että Promenadisalin kaikki loppuvuoden tapahtumat on peruutettu tai siirretty myöhäisempään ajankohtaan.

Promenadisalin tapahtumiin ostettujen lippujen palautukset hoidetaan Ticketmasterin verkkosivujen kautta, jossa asiakas täyttää palautuslomakkeen ja rahojen palautus tapahtuu Ticketmasterista suoraan asiakkaan pankkitilille.

Lisätietoja Promenadisalin tapahtumista ja lipuista antaa:

Tiina Kudjoi, tilakoordinaattori, puh. 044 701 7913

 

Pori Sinfoniettan liput

Pori Sinfoniettan loppuvuoden konsertteihin ostetut liput voi vaihtaa Pori Sinfoniettan lahjakorttiin Visit Porissa tai palauttaa Ticketmasteriin Ticketmasterin palautusehtojen mukaisesti. Lipunhinta korvataan ilman tilausmaksua sekä käsittely- ja toimitustapakulua. 
Pahoittelemme muutoksista aiheutuvaa harmia.

 

 





 

Promenadisali konsertti