Lyseossa perehdytään ulkoisen toimintaympäristön muutoksiin Studia Lyciensia -tilaisuudessa

Porin Lyseosalissa järjestetään ensi viikon tiistaina 7. toukokuuta vuosittainen Studia Lyciensia -tilaisuus. Valtiotieteiden tohtori Timo Aro luennoi tilaisuudessa ulkoisen toimintaympäristön muutostekijöistä.

Vahvasti porilainen ja lyseolainen aluetutkija Aro kertoo luennon käsittelevän toimintaympäristön muutosta laajasti. Luennon lisäksi tilaisuudessa on myös mahdollisuus osallistua keskusteluun aiheesta.

– Luento liittyy ulkoisen toimintaympäristömme muutokseen ja muutospyörteeseen. Siinä yhteydessä käsitellään kaikkien alueiden, Pori ja Satakunta mukaan lukien, kehitykseen vaikuttavia tärkeimpiä muutostrendejä ja -ajureita, selventää Aro.

Luento- ja keskustelutilaisuus Studia Lyciensia järjestetään Porin Lyseosalissa tiistaina 7. toukokuuta kello 12.30. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja se on maksuton.

Porin Lyseon Seniorit ry, Porin Lyseon lukio sekä Porin Lyseon koulu ovat järjestäneet yhteisen Studia Lyciensia -tilaisuuden vuodesta 1996 lähtien. Tilaisuuksissa on vuosittain kuultu lyseolaisia asiantuntijoita eri aloilta.

 

Porin Lyseon lukio

Ota yhteyttä:

Jarkko Kivelä
rehtori
Sivistystoimiala
Lukiokoulutus/Opetusyksikkö / Porin Lyseon lukio
Annankatu 5 28100 Pori