Nuori Pori Harrastaa -tapahtuma tulee taas – harrastustoimijoita kaivataan mukaan

Nuori Pori Harrastaa -tapahtuma järjestetään elokuussa kahdeksatta kertaa. Monipuoliseen harrastuspäivään etsitään nyt mukaan harrastustoimintaa järjestäviä toimijoita.

Tapahtumapäivä järjestetään Karhuhallissa lauantaina 24. elokuuta kello 14–18. Tapahtumaan haetaan mukaan harrastustoimintaa järjestäviä yhdistyksiä, yrityksiä tai muita tahoja. Harrastustoimintaa järjestävät tahot voivat ilmoittautua tapahtumaan toukokuun 31. päivään mennessä verkkoilmoittautumisen kautta.

Nuori Pori Harrastaa on lapsille ja nuorille suunnattu monipuolinen harrastustapahtuma. Tapahtuman päätoimintamuotona ovat toimintapisteet, joissa on mahdollisuus nähdä ja kokea ihan itse Porin monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

– Mukaan lähtevät tahot voivat tarjota mitä erilaisempia harrastusmuotoja. Nuoret pääsevät tapahtumassa tutustumaan eri harrastuksiin ja sitä kautta seurat ja yhdistykset voivat saada uusia harrastajia mukaan toimintaansa, kannustaa Porin kaupungin nuorisotyöntekijä Riikka Kataja.

Nuori Pori Harrastaa on Porin kaupungin, Porin alueen yhdistysten ja muiden nuorten harrastustoimintaa järjestävien tahojen yhteistyössä järjestämä tapahtuma, jonka tavoitteena on innostaa nuoria harrastamaan ja esitellä erilaisia harrastusmahdollisuuksia.

Nuori Pori Harrastaa -tapahtuman kuva

Ota yhteyttä:

Riikka Kataja
nuorisotyöntekijä
Sivistystoimiala
Liikunta- ja nuorisoyksikkö / Nuorisopalvelut
Isolinnankatu 12 28100 Pori