Porilaiset liikkeelle laittanut Maksa mitä haluat -päivä tulee taas

Porissa järjestettiin huhtikuussa ensimmäisen kerran päivän mittainen kokeilu, jonka aikana kaupungin kulttuuri- ja liikuntapalveluissa asiakas sai itse päättää sisäänpääsymaksunsa hinnan. Onnistunut Maksa mitä haluat -päivä järjestetään uudelleen keskiviikkona 22. toukokuuta.

Tällä kertaa mukana Maksa mitä haluat -päivässä ovat uimahallit, skeittihalli, Satakunnan Museo, Luontotalo Arkki, Rosenlew Museo, Porin taidemuseo ja urheilutalot. Näissä toimipisteissä asiakas saa 22. toukokuuta päättää itse, minkä verran maksaa sisäänpääsystä palveluun. 

– Päivän tavoitteena on tehdä Porin kulttuuri- ja liikuntapalveluja tutuiksi sellaisillekin henkilöille, jotka eivät välttämättä muuten palveluissa vierailisi. Toki päivä ilahduttaa varmasti myös aktiivisempiakin kävijöitä ja niin sen on tarkoituskin, sanoo liikunta- ja nuorisoyksikön päällikkö Petteri Lahti

Huhtikuun 16. päivänä ensimmäisen kerran kokeiluna järjestetty Maksa mitä haluat -päivä täytti odotukset. Päivän aikana kulttuuri- ja liikuntapalveluissa vierailtiin selvästi tavallista enemmän.

– Oli hienoa huomata, että ihmiset innostuivat kokeilusta ja vastaanotto oli loistava. Toki saimme myös palautetta, että idea on hyvä, mutta päivää olisi pitänyt mainostaa enemmän. Nyt aiommekin panostaa siihen, että useammat kaupunkilaiset saisivat tiedon tapahtumapäivästä, kertoo kulttuuriyksikön päällikkö Jyri Träskelin.

Maksaminen kulttuuri- ja liikuntapalveluissa Maksa mitä haluat -päivänä toimii siten, että asiakas ilmoittaa kassalla itse sisäänpääsymaksunsa hinnan. Halutessaan asiakas voi varata mukaan tasarahan maksutapahtumaa helpottamaan, mutta sisäänpääsymaksun voi suorittaa myös korttimaksuna (ei skeittihallissa). 

 

Maksa mitä haluat -päivän mainos