Lähde Karhijärvelle veneretkelle

Ilmoittaudu mukaan iltaretkelle Laviaan tutkimaan Karhijärven luontoa, ja siellä pesiviä punasotkia ja kaulushaikaroita. Retkelle lähdetään yhteiskuljetuksella keskiviikkona 29.5. klo 17:30.

Karhijärvi on Satakunnan kolmanneksi suurin järvi. Se on myös hyvä lintujärvi, ja on tunnettu erityisesti kaulushaikaroista. Niitä pesii järven ruovikkoisissa lahdelmissa runsaasti.

Retkellä veneillään järvellä katsellen ja kuunnellen lintuja illan hämärtyessä. Retken jälkeen juodaan nokipannukahvit. Mukaan otetaan lämpimät vaatteet ja omat eväät. Omat pelastusliivit kannattaa myös ottaa mukaan, jos sellaiset omistaa. Säävaraus!

Ilmoittautuminen

Retkelle otetaan enintään 50 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen alkaa ma 20.5. klo 9.00 verkkosivujen kautta Luontoretki Lavian Karhijärvelle tai Palvelupiste Porinassa.

Retki on maksuton. Lähtö ke 29.5. klo 17.30 yhteiskuljetuksella Luontotalo Arkin edestä, Pohjoispuisto 7. Auto pysähtyy tarvittaessa Noormarkun urheilukentän pysäköintialueella klo 17.40. Retkeltä palataan puolilta öin.

Tapahtuman yhteyshenkilö: kimmo.nuotio(at)pori.fi, p. 044 701 1211.

 

Punasotka ui järvellä, kuva Matti Sillanpää