Kankaanpään suuntaan Länsilinjojen kyydissä

Pori-Pomarkku-Kankaanpää yhteysvälillä aloittaa kesäkuussa liikennöitsijänä Länsilinjat Oy. Porin Linjojen matkakortilla voi matkustaa linja-autoissa Noormarkun suuntaan.

Varsinais-Suomen ELY-keskus on yhteistyössä Porin, Pomarkun ja Kankaanpään kanssa kilpailuttanut uudelleen Kankaanpää-Pomarkku-Pori linja-autoliikenteen. Uusi liikennöitsijä Länsilinjat Oy aloittaa liikennöinnin kesäkuussa.  

Liikennöitsijän omien uusien kausilipputuotteiden myynti alkaa 1.6.2019, mutta nykyisellä seutulipulla voi matkustaa voimassaoloajan loppuun. Uuden kausilipun hinta on porilaiselle alle 30 km matkalla 65€ ja sitä pidemmällä matkalla 90€. Kausilippu käy vain Kankaanpään ja Porin väliä ajavissa Länsilinjojen autoissa. Toisen asteen opiskelijoiden KELA:n seutulippu käy edelleen liikenteessä, eikä kyseisen lipputuotteen kelpoisuuteen ei tule muutoksia.

Länsilinjat Oy ja Porin Linjat Oy ovat sopineet keskenään, että Porin paikallisliikenteessä käyvillä Porin Linjat Oy:n matkakorteilla voi matkustaa Länsilinjat Oy:n autoissa kaupungin rajojen sisällä. Sopimus lisää yhteyksiä Noormarkun ja matkakeskuksen välillä. Länsilinjat Oy:n kausilipulla ei voi matkustaa Porin paikallisliikenteessä.

Lisätietoja reitistä, aikatauluista, uusista lipputuotteista sekä niiden ostamispaikoista ja lataamisesta löytyy liikennöitsijän kotisivuilta www.lansilinjat.fi. Aikatauluja voi tutkia myös Matkahuollon aikataulupalvelussa. Matkahuollon verkkosivuilla on ostettavissa myös kertalippuja yhteysvälille.

 

Matkakeskus