Porin oma soittolista tarjoaa monipuolisen kattauksen porilaisbändeistä

Porin kaupunki on julkaissut Spotifyssä soittolista, johon on kerätty aktiivisesti Porin alueella harjoittelevien bändien biisejä.

– Ideoita listalle kuuluvista bändeistä ja kappaleista kerättiin kaikilta kaupunkilaisilta avoimesti. Kävimme kaikki ehdotukset läpi ja valitsimme jokaiselta bändiltä vain yhden kappaleen mukaan. Biisejä on tällä hetkellä 48, mutta lista täydentyy yhä, iloitsee idean keksinyt kulttuuriyksikön päällikkö Jyri Träskelin

Listalta löytyy monipuolinen musiikkitarjonta eri genreistä. Mukana on rockia, räppiä, poppia sekä esimerkiksi juurimusiikkia. 

– Kun kävimme läpi ehdotettuja kappaleita, yllätyimme, kuinka paljon raskaampaa musiikkia edelleen tehdään. Porilainen bändikenttä on kyllä todella monipuolinen, toteaa listaa Träskelin kanssa koonnut liikunta- ja nuorisoyksikön päällikkö Petteri Lahti.

Listan niin sanottu livesoitto järjestetään Korttelifestareiden merkeissä 23. ja 24. elokuuta Porin keskustassa. Listalle päässeistä bändeistä osa pääsee soittamaan livenä kaikille porilaisille avoimessa ja maksuttomassa tapahtumassa, jota tuetaan myös Rakkaudella porilaisille -hyvinvointirahalla. 

Kuuntele Porin omaa soittolistaa Spotifyssä: Porilaist rokkii ja muutaki 2019 

 

Kuvakaappaus Spotifystä