Mukilat starttaavat – ilmoittautuminen kesäleikkikentille ensi viikon tiistaina

Kesäleikkikentille eli mukilatoimintaan ilmoittaudutaan järjestävissä päiväkodeissa tiistaina 4. kesäkuuta kello 10–13.30. Varsinainen ohjattu toiminta alkaa seuraavana päivänä eli keskiviikkona 5. kesäkuuta ja kestää heinäkuun loppuun asti.

Mukilatoimintaa järjestetään Kiertokadun ja Onnenkiven avoimien päiväkotien sekä Isosannan, Väinölän, Leppäkertun ja Piilitien päiväkotien pihoissa.

Toiminta on maksutonta ja se on tarkoitettu 4–8-vuotiaille lapsille. Lapsen tulee täyttää 4 vuotta viimeistään mukilatoiminnan aikana. 

– Jokaisella kesäleikkikentällä työskentelee pääsääntöisesti kaksi leikinohjaajaa, joiden tehtävänä on ohjata toimintaa ja huolehtia lasten turvallisuudesta, kertoo varhaiskasvatusyksikön päällikkö Ritva Välimäki.  

Leikkikentillä on ohjattua toimintaa 5.6.–31.7. maanantaista perjantaihin kello 10–13.30. Juhannusaattona ei ole toimintaa

– Kesäleikkikenttien päiväohjelmaan kuuluu muun muassa pelejä, ulkoleikkejä ja satutuokioita. Leikkikentille voi ilmoittautua vielä 4.6. jälkeenkin koko kesän ajan, toteaa Välimäki.

Kentillä on kaupungin puolesta leikkivälineitä ja pelejä. Toimintaan on myös hankittu lasten ja nuorten kirjoja sekä piirustus- ja väritystarvikkeita. Lapsille tarjotaan kentillä kevyt välipala, jota varten heillä tulisi olla päivittäin mukanaan omat mukit.

Porin kaupungin kesäleikkikentät; ilmoittautuminen 4.6.2019 kello 10.00–13.30, ohjattu toiminta 5.6.–31.7.2019 arkisin kello 10.00–13.30:

  • Keskusta: Kiertokadun avoin päiväkoti, Kiertokatu 12
  • Isosanta: Päiväkoti Isosannan piha, Isosannanpuistokatu 19
  • Väinölä: Päiväkoti Väinölän piha, Joukahaisentie 10
  • Leppäkorpi: Päiväkoti Leppäkertun piha, Leppäkorventie 2
  • Noormarkku: Päiväkoti Piilitien piha, Piilitie 9
  • Pihlava: Uusitalonpuisto (Onnenkiven avoin pk), Uusitalontie 17

 

Väinölän päiväkoti