Reposaaren kirjaston aukiolo laajenee – kirjastokortin ja pin-koodin avulla pääsee asioimaan joka päivä

Reposaaren kirjaston aukioloaika laajenee 10. kesäkuuta alkaen, jolloin otetaan käyttöön omatoiminen aukiolo. Omatoimiaukiolo laajentaa kirjaston käyttömahdollisuuksia nykyisestä kolmesta päivästä seitsemään päivään viikossa.

Omatoimiaikoina kirjastoon pääsee sisään kirjastokorttiin yhdistetyllä pin-koodilla. Mikäli korttia tai pin-koodia ei vielä omista, ne saa käyttöönsä kirjaston asiakaspalvelussa vierailemalla. Mukaan tarvitaan henkilöllisyystodistus. Kirjastokortin voi saada, vaikka ei asuisi Porissa. Laajempi aukioloaika palvelee siis myös Reposaaren kesäasukkaita ja mökkeilijöitä.

Henkilökunta on 10.6 alkaen paikalla maanantaisin ja torstaisin kello 13–19 ja tiistaisin kello 10–16. Omatoimisesti kirjastoon pääsee asioimaan arkisin klo 8-19, lauantaina ja sunnuntaina klo 8-16.
Omatoimikirjastossa asiakas voi lainata ja palauttaa aineistoa sekä lukea lehtiä ja käyttää kirjaston tiloja ja nettikonetta. Viihtyisyyttä omatoimikirjastossa turvaa tallentava kameravalvonta.

Reposaaren kirjasto on toinen Porin lähikirjastoista, joissa omatoimiasiointi on mahdollista. Noormarkun kirjastossa on voinut asioida omatoimisesti syksystä 2015 alkaen.

 

Reposaaren takarannalla istujia kivellä