Tilapäisyksikkö Poiju on palannut Veturitallinkadulle

Uusi leikkipaikka piristää uudistetun Poijun sisäpihaa.

Maanantaina 27.5. henkilökunta on päässyt muuttamaan takaisin tilapäisyksikkö Poijuun ja asiakkaat ovat päässeet uusittuun yksikköön maanantaina 3.6.

Poiju joutui siirtymään väistötiloihin sisäilmaongelmien vuoksi kesäkuussa vuonna 2018. Ennen sisäilmaongelmien toteamista ja väistötiloihin siirtymistä Huittisten Säästöpankki oli lahjoittanut erityislasten leikkipihaa varten Poijun yksikölle Lappset groupin monitoimivälineen. Monitoimiväline sisältää liukumäen, hiekkalaatikon sekä useamman teemaleikkivälineen, kuten kellon. Lahjoitukseen sisältyi myös jousikeinu.

Vastaava ohjaaja Virpi Rajamäki kertoo leikkipihan laitteiden olevan asiakkaiden mieleen. Leikkipihan esteettömyys on asiakkaille tärkeää, jotta jokainen pääsee osallistumaan hauskanpitoon. Yksikköä on paranneltu henkilökunnan kertomien tarpeiden mukaan ja parannuksiin ollaan oltu tyytyväisiä, kertoo Rajamäki. 

Vammaispalveluiden johtava ohjaaja Tarja Mannila kertoo yksikön kunnostuksen sujuneen toimivassa yhteistyössä ja avoimin mielin isännöitsijäpuolen, rakennuttajien sekä henkilökunnan kanssa.

 

Poijun leikkipiha