Osallistu luonnonkukkien päivän retkelle

Luonnonkukkien päivän tavoitteena on kasvituntemuksen ja -harrastuksen edistäminen sekä yhteisten luontokokemusten tarjoaminen. Luonnonkukkien päivän retkellä 16.6. tutustutaan keskikesän kasvimaailmaan Kullaan Joutsijärven rantamilla. Ilmoittaudu retkelle perjantaihin 14.6. klo 15 mennessä.

Keskikesän kasviretki sunnuntaina 16.6. suuntautuu Tammen tilalle. Jatkamme kävellen leveää metsäpolkua pohjoiseen kohti Vasonniemeä. Rantametsien kasvimaailma on yllättävän monipuolinen: kankaiden lisäksi lehtoja, reheviä korpinotkoja ja rantasoistumia. Vaateliaammasta metsälajistosta tutustumme mm. metsälehmukseen, lehtopensaisiin, kotkansiipeen, mustakonnanmarjaan ja lehtopähkämöön. Retken oppaana on biologi Janne Lampolahti. Mukaan omat eväät, makkaranpaistomahdollisuus. Säätilaan sopiva vaatetus, maastojalkineet ja muista hyttyskarkote!

Retkelle otetaan max. 50 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset osoitteessa www.pori.fi/luontoretket tai Porin kaupungin ympäristö- ja lupapalvelut puh. 044 701 1212. Retki on maksuton.

Lähtö su 16.6. klo 8.00 yhteiskuljetuksella Luontotalo Arkin edestä, Pohjoispuisto 7.

 

Lisätiedot: Suomen luonnonsuojeluliiton Satakunnan piiri/Risto Vilen, p. 044 021 1838, satakunta(at)sll.fi

 

orvokki