Luvassa tanssillisia kohtaamisia - Kesäkulkurit-kiertue Porissa

Kesäisillä kirjastokävijöillä ja maauimalan ja Kirjurinluodon polskijoilla on mahdollisuus tanssillisiin kohtaamisiin Kesäkulkureiden kanssa keskiviikkona 26.6. Veturitallin päiväkodissa Luonto, lintu, loikka -esitys nähdään saman päivän aamuna.

Kesäkulkurit on Läntisen tanssin aluekeskuksen tukema tanssikiertue, joka esiintyy kesän 2019 aikana Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa. Poriin kiertueen tuottaa Porin lastenkulttuurikeskus. Kesäkulkurit nähdään Satakunnan lastenkulttuuriverkosto -yhteistyönä myös 25.6. Nakkilassa, 27.6. Eurajoella ja 28.6. Merikarvialla.

Kesän kulkureina työskentelevät tanssitaiteilijat Elsa Heikkilä ja Evgeny Kostyukov. Esitys on nimeltään Luonto, lintu, loikka. Teos kertoo luonnon ja ihmisen ystävyydestä ja kestää noin 15 minuuttia. Kesäkulkurit-esityksen lisäksi tarjolla on liikkeellinen työpaja lapsille ja nuorille. Tanssityöpajassa lapset pääsevät itse kokeilemaan Kesäkulkureiden esityksessä toteutettua liikemateriaalia. Työpaja järjestetään Veturitallin päiväkodissa ja Lavian kirjastossa nähtävien esityksen yhteydessä.

Tervetuloa tanssillisiin kohtaamisiin
Kesäkulkureiden Luonto, lintu, loikka -esitystä pääsee seuraamaan keskiviikkona 26.6.2019 seuraavasti:
noin kello 10.45 Maauimala
noin kello 12.00 Kirjurinluoto
noin kello 13.30 Lavian kirjasto

Huom. Esitysajat ja -paikat ovat suuntaa-antavia. Nauti, ylläty, loikkaa mukaan, jos tanssijat osuvat esiintymään lähellesi.

 

Kesäkulkurit 2019