Porilaisia jääkiekon maailmanmestareita juhlitaan SuomiAreenassa

SuomiAreenan avajaisbileissä 15. heinäkuuta palataan kevään jääkiekkohumuun, kun toukokuussa MM-kultaa voittaneita porilaislähtöisiä leijonia juhlitaan SuomiAreena-rannan lavalla Etelärannassa. Tilaisuuden tähtien, Oliwer Kasken, Niko Ojamäen ja Juho Lammikon, kanssa voi pistäytyä myös fanikuvaan.

Porin kaupunki haluaa juhlan avulla muistaa porilaistaustaisten jääkiekkoilijoiden ilmiömäistä saavutusta.

– Ajankohdan valitseminen oli helppoa, sillä SuomiAreena-viikolla kaupunki vilisee ihmisiä ja maailmanmestarit saavat ansaitsemansa juhlan niin paikallisten kuin muidenkin kiekkofanien kanssa, kertoo Porin kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen.

Tuoreet maailmanmestarit ovat kunniavieraita SuomiAreenan avajaisbileissä maanantaina 15. heinäkuuta kello 19–20 SuomiAreena-rannan lavalla Etelärannassa. Avajaisbileissä on aitoa urheilujuhlan tuntua, kun maailmanmestarit nousevat Porissa lavalle.

– Legendaarinen Antero Mertaranta juontaa tilaisuuden ja myös MM-pokaali ”Poika” on mukana juhlassa. On todella hienoa, että ensimmäistä kertaa ikinä SuomiAreenan avajaisbileissä saadaan juhlia paikallisia maailmanmestareita, iloitsee SuomiAreenan vastaava tuottaja ja Mediahubin sisältöliiketoimintajohtaja Mari Haavisto.

Tilaisuudessa Porin kaupunki palkitsee jääkiekkoilijat ja luvassa on paljon muutakin ohjelmaa stand upista musiikkiesityksiin.

– Juhlan yhteydessä paljastetaan, miten kaupunki huomioi tuoreita porilaislähtöisiä maailmanmestareita, kertoo liikunta- ja nuorisoyksikön päällikkö Petteri Lahti.

Kun juhlallisuudet lavalla päättyvät kello 20, on faneilla mahdollisuus valokuvien ottamiseen maailmanmestareiden ja MM-pokaalin kanssa. Mestarit ovat paikalla kuvattavana noin kello 20.30 asti.

SuomiAreena-viikolla on luvassa paljon muutakin urheiluun liittyvää ohjelmaa, kuten jääkiekon hyväntekeväisyysottelu Isomäki Areenalla ja perinteinen jalkapalloturnaus Herralahden kentällä. Koko SuomiAreena-ohjelma löytyy SuomiAreenan verkkosivuilta

 

SuomiAreena-ranta