Satakunnan suurin harrastustapahtuma valtaa Karhuhallin elokuussa kokoamalla harrastustoiminnat yhteen

Nuori Pori Harrastaa on lapsille ja nuorille suunnattu monipuolinen harrastustapahtuma, jonka ideana on tuoda harrastukset ja harrastajat yhteen. Tapahtuma järjestetään Porin Karhuhallissa lauantaina 24. elokuuta kello 14-18. Porin alueen harrastustoimijat voivat ilmoittautua tapahtumaan vielä heinäkuun ajan.

Tapahtuma tehdään talkoohengellä yhdessä Porin kaupungin sivistystoimen ja paikallisten harrastustoimijoiden kanssa.

Satakunnan suurimpaan harrastustapahtumaan osallistuminen on avoin ja maksuton kaikille harrastustoiminnasta kiinnostuneille ikään katsomatta. Tapahtuman päätoimintamuotona ovat toimintapisteet, joissa kuka tahansa osallistuja pääsee ilmaiseksi kokeilemaan eri harrastuksia. Kaikki harrastustoimintaa tarjoavat toimijat voivat ilmoittautua tapahtumaan.

– Nyt ei kannata jättää väliin mahdollisuutta tuoda harrastusporukan toimintaa esille, sillä tämä on aivan loistavaa mainosta! Osallistuminen ei vaadi muuta kuin rakenteiden ja rekvisiittojen pystyttäminen tapahtumaan, siellä paikallaolon sekä harrastuksen toiminnallisen esittelyn, johon yleisö voi maksuttomasti osallistua, kannustaa Riikka Kataja Porin kaupungin nuorisopalveluista.

Harrastustoimintaa tarjoavat tahot voivat ilmoittautua mukaan tapahtumaan 31. heinäkuuta saakka.  Ilmoittautumisen jälkeen harrastustoimijoille lähetetään yleisiä lisäohjeita sähköpostitse. 

Lisäksi Porin kaupungin verkkosivuille on avattu harrastuskalenteri, jonne kaikki harrastustoimintaa järjestävät toimijat voivat lisätä harrastuksiaan helposti kaikkien nähtäville. 

 

Nuori Pori Harrastaa Karhuhallissa