Uuden ambulanssikatoksen rakennustyöt käynnistyvät elokuussa

Perusturvan uuden ambulanssikatoksen rakennustyöt Maantiekadun toimipisteessä käynnistyvät elokuussa ja kestävät vuoden 2019 loppuun asti. Rakennustöiden tarkempi aloitusajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Ambulanssi- ja paaritaksiliikenne tapahtuu koko remontin ajan C-rakennuksen laboratorion ja poliklinikan päädyssä olevasta ambulanssiovesta. Oven edustalla on autoille erillinen kääntymispaikka. Sisäänkäynnin nimi on G-sisäänkäynti. Sitä hyödynnettiin myös aiemman remontin yhteydessä. Paikalle pystytetään uudet opasteet.

Rakennustöiden aikana Maantiekadun toimipisteen B5 ja C2 –rakennusten väliin jäävä ambulanssikatoksen alue on työmaa-aluetta, jolta kulku on sallittu vain hätätilanteissa. Katso kartta työmaa-alueesta.

Autoilijoilla on käytössään kavennettu ajokaista B5- ja C2-rakennusten editse kulkevalla tiellä. Rakennusten edestä kulkeva autoliikenne saatetaan väliaikaisesti keskeyttää kokonaan esimerkiksi nostureilla tehtävän työskentelyn ajaksi. Rakennustyömaan välittömässä läheisyydessä pysäköinti on kielletty.

Ambulanssikatoksen rakennustöistä voi ajoittain aiheutua hetkellistä meluhaittaa. Pimeään vuodenaikaan myös työmaavalaistus saattaa heijastua sisätiloihin. Työmaalla työskennellään pääsääntöisesti arkisin klo 7-16 välillä.

Uuden ambulanssikatoksen urakoitsijana toimii TEH-yhtiöt Oy

Pahoittelemme rakennustöistä aiheutuvaa haittaa.

 

Työmaa-alue