Hellettä pakoon – Pori avaa viikonlopuksi ovet jäähalliin

Porin palvelut tarjoavat monta mahdollisuutta viilentymiselle kesken hellejakson. Isomäki Areenan ovet avataan yleisölle tänä viikonloppuna 26.–28. heinäkuuta kello 10–18.

– Pitkä hellejakso on monen suosikki, mutta myös monen inhokki. Haluamme tarjota asukkaille mahdollisuuden tulla nauttimaan viileästä ilmasta jäähalliin, kertoo hallimestari Jani Rantanen.

Jäähallissa (Metsämiehenkatu 21) voi istuskella katsomossa ja seurata perjantaina jäällä olevia harjoituksia. Lauantaina ja sunnuntaina harjoituksia ei ole, mutta hallissa voi silti nauttia viileästä ilmasta katsomossa istuen tai omatoimisia aktiviteetteja keksien: esimerkiksi jumpata seisomakatsomon portaissa tai toisen kerroksen oheistilassa. Luistelemaan jäähallissa ei voi mennä, sillä jää on varattu vuoron varanneille ja huoltotöille.

Jäähalliin pääsee kulkemaan maauimalan puoleisesta ovesta numero 17. Sisäänkäynti on esteetön. Jäähallin WC-tilat ovat käytettävissä.

Mikäli haluaa viilennystä auringonpaisteessa, kannattaa suunnata jäähallin viereisessä sijaitsevaan maauimalaan tai jollekin Porin lukuisista uimarannoista. Sisätiloihin pääsee vilvoittelemaan myös esimerkiksi museoissa ja kirjastoissa, jotka tarjoavat monipuolista ohjelmaa läpi kesän.

 

Isomäki Areena kesällä