Uusien opiskelijoiden ilmoittautuminen aikuislukioon

Uudet opiskelijat voivat ilmoittautua Porin aikuislukioon elokuun alusta alkaen neljänä torstaina kello 15-18. Aikuislukion toimipaikka on viime vuoden syyslukukaudesta lähtien ollut Porin suomalaisessa yhteislyseossa osoitteessa Tasavallankatu 4.

Aikuislukiossa voi suorittaa koko lukion ja ylioppilastutkinnon, valmistua ylioppilaaksi ammattitutkinnon pohjalta, opiskella yksittäisiä kursseja ja oppiaineita sekä osallistua aikuisten perusopetukseen. Opiskelu on tarkoitettu yli 18-vuotiaille.

Aikuislukioon opiskelemaan aikovien uusien opiskelijoiden tulee ilmoittautua henkilökohtaisesti apulaisrehtori Katri Ylitalolle. Ilmoittautuminen tapahtuu 1.-22. elokuuta välisenä aikana torstaisin kello 15-18. Ilmoittautujalla on oltava mukanaan viimeisin koulutodistus tai ammatillinen tutkintotodistus sekä sen jäljennös. Käynti ilmoittautumispaikkaan on sisäpihan ovesta E2.

– Porin suomalaisen yhteislyseon toisen kerroksen Linturi-salissa järjestetään aikuislukion avoimet ovet –tilaisuus torstaina 15. elokuuta kello 18–19. Aikuisten perusopetuksen päättövaiheen lähtötasotestit pidetään jo reilua viikkoa aikaisemmin keskiviikkona 7. elokuuta kello 15.30-17.30, kertoo apulaisrehtori Katri Ylitalo.

Opetus aikuislukiossa on maksullista. Lukuvuosimaksu on 150 euroa ja sillä saa rajattoman opiskeluoikeuden aikuislukion kursseille ja kesälukioon. Porin aikuislukion rehtorina toimii 
Mari Aalto

Porin suomalaisen yhteislyseon sisätila