Lempipaikkoja ilmoitettu jo satoja – lisää toivotaan kaikista kaupunginosista

Porin kaupungin kysely lempipaikoista on innoittanut porilaiset kertomaan omia suosikkipaikkojaan. Lisää lempipaikkoja toivotaan ilmiannettavaksi kaikilta asuinalueilta.

– Suosituimmat kohteet ovat tähän mennessä sijoittuneet Meri-Poriin ja keskustan alueelle. Näiden lisäksi toivomme ilmiannettavan lempipaikkoja muualtakin Porin alueelta, joten käy kertomassa oman asuinalueesi parhaat palat kartalle, kannustaa viestintäsuunnittelija ja osallisuusagentti Elli-Mari Sulonen.  

Lempipaikkoja on ilmoitettu kartalle lähes 400. Lempipaikkoja voi ilmoittaa lomakkeella osoiteessa rakastuporiin.fi. Niistä kannattaa myös somettaa tunnisteilla #lempipaikkapori ja #rakastuporiin.

– Yyteri, Kallo, Reposaari ja Kirjurinluoto ovat odotetusti olleet suosituimpia. Erityisesti Reposaaren takaranta on saanut paljon tykkäyksiä ja kommentteja kartalla. Niiden mukaan takaranta on aina yhtä ihana ja rauhoittavan vaikutuksen tekevä, olipa sää siellä tuulinen tai tyyni, Sulonen jatkaa.  

Lempipaikkojen kartoittamisella halutaan tuoda Porin eri kaupunginosia paremmin niin asukkaiden kuin matkailijoidenkin tietouteen. Kun lempipaikat on saatu kokoon, suunnitelmana on laatia eri alueiden lempipaikkoja yhdistäviä reittejä, jotka merkitään kartalle kuvien kera.

Kalevanpuiston taloja