Perusturvalle suuri lelulahjoitus

Porin perusturva on saanut lahjoituksena 2100 euron arvosta leluja. Lelut lahjoitti Porin lasten ja nuorten suojelusäätiö.

Lahjoituksena saadut lelut jaettiin kaikkiin perusturvan yhteistoiminta-alueen neuvoloihin. Osa leluista jaettiin myös lääkärivastaanottojen yhteyteen.

Lelut tulivat neuvoloissa ja lääkärivastaanoton odotustiloissa tarpeeseen, sillä ne ovat odotusauloissa ahkerassa käytössä. Lelut onkin otettu vastaan ilolla, sillä neuvoloiden odotusauloista on kaikunut iloista leikin ääntä.

− Suojelusäätiön tekemä lelulahjoitus on valtavan upea juttu. Monessa neuvolassamme leluvalikoima kaipasi täydennystä tai uusimista, joten lahjoitus täytti monet toiveet. Yli 2000 euron lahjoitussummalla hankittiin erilaisia leluja kuten autoja, nukkeja sekä erilaisia eläinhahmoja. Leluista löytyy valinnanvaraa monen ikäiselle lapselle, kertoo lahjoitusta vastaanottamassa ollut läntisen sote-keskuksen osastonhoitaja Raija Kaalikoski.

− Porin lasten ja nuorten suojelusäätiö haluaa olla lähellä perheiden arkea pienten ja isojen tekojen kautta. On hienoa, että voimme eri tavoin tukea lasten, nuorten ja perheiden elämää, kommentoi Aulikki Harju Porin lasten ja nuorten suojelusäätiöstä.

 

 

Kuvassa Porin lasten ja nuorten suojelusäätiön ja Perusturvan edustajat lelulahjoituksen kahvitilaisuudessa